Horoskops 2023. gada 26. martam

Lauva

Nokārtot finanšu lietas. Varbūt esat aizmirsis samaksāt rēķinu vai atmaksāt draugam. Un arī plānojiet savus izdevumus tuvākajai nākotnei, pretējā gadījumā jūs riskējat nokļūt sarežģītā situācijā.

Jaunava

Ja jau sen vēlies parunāties ar kādu sev tuvu cilvēku, dari to jau šodien. Jūs jau esat pietiekami labi uztvēris situāciju un esat gatavs apspriest jautājumus, kas jūs satrauc. Tikai nesāc sarunu ar pretenzijām, citādi tā beigsies ar skandālu.

Svari

Centies neuzņemties pārāk daudz lietu, pirms darba nedēļas vajag uzkrāt spēkus. Un, ja vēlies pabūt viens, nenoliedz sev to – pēdējās dienas ir bijušas saspringtas, un sirdsmiera atjaunošana tev nenāks par ļaunu.

Skorpions

Zvaniet saviem vecākiem. Vai arī bērni, ja viņi jau ir pieauguši un dzīvo atsevišķi. Viņiem patiešām ir vajadzīga un rūp jūsu uzmanība, un pat pļāpāšana par neko viņiem sagādās baudu. Vienkārši nedodiet padomu, ja vien tas nav lūgts, un saglabājiet didaktisko toni citam gadījumam!

Strēlnieks

Labākais brīdis, lai “satīrītu astes”. Pabeidz to, ko jau sen esi atlikusi, lai šīs lietas nenovirzītu tevi no svarīgākiem un aktuālākiem jautājumiem. Un arī pārbaudīt kontus un, ja iespējams, slēgt uzkrātos parādus.

Mežāzis

Pats gadījums, kad dīkstāve nav netikums. Ja nevēlaties veikt uzņēmējdarbību un pat iziet no mājas, ļaujiet sev to darīt. Pārtraukums jums nāks tikai par labu, un jums ir jāatpūšas pirms darba nedēļas sākuma.

Lasi arī: Nedēļas prognoze sievietēm no 2023. gada 27. marta līdz 2. aprīlim

Ūdensvīrs

Rūpējieties par savu izskatu un garderobi. Iespējams, ka tev uz ilgu laiku jāatjauno matu griezums vai jāiegādājas jauns uzvalks. Un arī diena piemērota sadzīves tehnikas un sadzīves preču iegādei.

Zivis

Uzlādē sevi ar pozitīvām emocijām nākamajai nedēļai. Pastaigājieties, satikieties ar draugiem, apmeklējiet ģimeni, dodieties iepirkties vai ceļojiet, vai vienkārši palieciet vienatnē ar sevi. Dariet to, kas jums sagādā vislielāko prieku.

Leave a Comment