Horoskops 2023. gada 26. martam

Auns

Lielisks brīdis lieliem pirkumiem. Ja jau sen esi vēlējies kaut ko iegādāties savai mājai vai atjaunināt savu garderobi, neatliec to. Tuvākajā nākotnē jums būs pārāk daudz darāmā, un diez vai jūs varēsit atrast laiku iepirkšanās veikšanai.

Vērsis

Velti laiku mājām un ģimenei. Šī diena piemērota gan remonta uzsākšanai vai globālai mēbeļu pārkārtošanai, gan radu un draugu apmeklējumiem, kopīgām izklaidēm. Izvēlieties to, kas jums patīk!

Lasi arī: Kā ietekmēs Plutona pāreja uz Ūdensvīra zvaigznāju: Andželas Pērlas ieteikumi katram

Dvīņi

Šī diena var sagādāt patīkamus pārsteigumus. Iespējams, saņemsi dāvanu vai arī tavs budžets negaidīti tiks papildināts ar ļoti ievērojamu summu. Vai varbūt jums vienkārši piezvana vecs draugs, ar kuru jūs jau sen pazaudējāt saikni un vairs necerējāt uz attiecību atjaunošanu.

Vēzis

Zvaigznes iesaka samazināt kaislību un neapmierinātības intensitāti attiecībās ar partneri. Uzkrātais negatīvisms drīz var izplūst nopietnā strīdā. Ja attiecībās ir iespēja paņemt nelielu pauzi, labāk paņemt īsu pārtraukumu vienam no otra. Un, ja jūs dzīvojat zem viena jumta, pavadiet šo dienu darot savu lietu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment