Horoskops 2023. gada 29. aprīlim

Auns

Sestdien būs iespēja parādīt cēlumu un dvēseles plašumu. Varbūt kāds svešinieks vai pilnīgi svešinieks vērsīsies pie jums pēc palīdzības un atbalsta. Neignorējiet viņu, bet sniedziet palīdzību, to novērtēs citi un tas ievērojami nostiprinās jūsu reputāciju.

Vērsis

Lielisks brīdis iepirkšanās veikšanai. Ja plānojāt atjaunināt savu garderobi, iegādāties kaut ko mājai vai iegādāties dāvanu kādam tuvam cilvēkam, dariet to tagad. Šajā dienā veiksme uzsmaidīs jums, un jūs atradīsiet visu nepieciešamo par vislabākajām cenām!

Lasi arī: Prognoze 2023. gada maijam – sagaidāms enerģijas pieplūdums un uzvaras

Dvīņi

Esiet gatavi negaidītām tikšanās reizēm. Iespējams, uz ielas sastapsities ar kādu senu draugu, no kura ilgu laiku nav bijis nekādu ziņu, vai arī bez brīdinājuma pie jums ciemos ieradīsies draugu/radinieku grupa. Centieties pēc iespējas vairāk izmantot savas mijiedarbības.

Vēzis

Ja tev ir sakrājušās pretenzijas pret partneri, šodien labāk viņam par to pastāstīt. Problēmu nevajadzētu klusēt, runāt no sirds uz sirdi, pretējā gadījumā jūsu neapmierinātība var izraisīt nopietnu konfliktu nākotnē.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment