Prognoze 2023. gada maijam – sagaidāms enerģijas pieplūdums un uzvaras

Sākas pēdējais pavasara mēnesis. No enerģētikas viedokļa tas solās būt diezgan labvēlīgs, bet jautājums par zvaigžņu pārliecināšanu prasa smalkāku analīzi. Zvaigžņu vērotāji pastāstīja, ko sagaidīt no šī mēneša.

Visi tie sliktie planētu noskaņojumi, kas izveidojās aprīlī, kļūs par velti. Piemēram, 7. maijā Venēra pāries Vēža zīmē, atgūstot visus spēkus. Tas mums dos milzīgu garīgās enerģijas un fiziskā spēka pieaugumu. 15. maijā Merkurs pabeigs savu retrogrādo fāzi, un 20. datumā Marss kļūs ļoti spēcīgs, pārejot uz Lauvu. Tas nozīmē, ka mūsu veiksme un garastāvoklis augs pakāpeniski, sasniedzot maksimumu mēneša trešajā dekādē. Maija sākums var nebūt tas vieglākais Plutona retro fāzes sākuma dēļ. Ir vērts atzīmēt, ka personas, kas dzimušas zīmju krustpunktā, adekvāti tiks galā ar problēmām, ko viņš radīs .

Auns

Aunam maijā ļoti paveiksies, taču retro-Plutona dēļ mēneša sākums var būt nedaudz haotisks un neparedzams. Tas nozīmē, ka maija pirmajā nedēļā noteikti nav vērts riskēt. Lai paliktu zirga mugurā, Aunam būs pienācīgi jāatpūšas. Iepriekš runājām par to kā ātri atjaunot enerģiju un atrast labu garastāvokli. Jūs nevarat pārāk koncentrēties uz negatīvajiem un sliktajiem notikumiem. Tāpat zvaigžņu vērotāji kategoriski neiesaka Aunam pirmajās pāris nedēļās mainīt prioritātes. Nepieciešams ievērot iepriekš pieņemto lietu grafiku.

Vērsis

Vērsim laimīgai dzīvei nepieciešams tikai labs garastāvoklis. Ja mēneša sākumā tas joprojām nav tas labākais, zvaigžņu vērotāji iesaka izmantot vienkāršus veidus, kas palīdzēs sasniegt labu garastāvokli visai dienai, kā arī to saglabāt. Ja pēkšņi dzīves ceļā sastapsies nepatīkami cilvēki, Vērsim labāk nedomāt par atriebību, pretējā gadījumā nāksies rakt otru kapu blakus tam, kuru gatavo saviem ienaidniekiem. Maijā karma darbosies bez kavēšanās, tāpēc jābūt vērīgam pret sīkumiem, kā arī jāuzņemas pēc iespējas mazāks risks.

Lasi arī: No kā jums jāatsakās 2023. gada maijā, lai kļūtu laimīgāks

Dvīņi

Dvīņiem viss būs kārtībā no maija pirmajām dienām, jo ​​retro Plutons viņus gandrīz neietekmē. Iespējami nelieli nenoteiktības uzliesmojumi, taču tie ātri izgaisīs, īpaši pēc Venēras pārejas Vēža zīmē 7. datumā. Zvaigznes un planētas šomēnes dod priekšroku Traveller Twins. Maijā var gūt spēku Dvīņu labākās rakstura īpašības. Šie cilvēki kļūs pievilcīgāki citiem. Diemžēl uz planētu aktivizēšanās fona var kļūt aktīvāki skaudīgie un ļaundari. Viņi saņems to, ko ir pelnījuši, tāpēc viņiem nevajadzētu atriebties.

Vēzis

Vēžiem Plutona dēļ nāksies saskarties ar problēmām pašā mēneša sākumā. Planēta palielinās jaunu baiļu iespējamību un veco baiļu saasināšanos. Īpaši rituāli un prakses palīdzēs tos pārvarēt, lai Vēži maija pirmajās dienās varētu viegli atgriezties uz pareizā ceļa. Mēneša enerģija nav piemērota dīkdienībai un tukšām gaidībām pēc kaut kā laba. Jums viss ir jāņem savās rokās un jāraksta savs liktenis. Pēdējo pavasara mēnesi labi raksturo vienkārša frāze: “Kas, ja ne mēs.” Vēžiem būs daudz spēka un enerģijas, lai sasniegtu savus mērķus un atrisinātu visus uzdevumus.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment