Mājas enerģija: kurus dzīvokļus nevajadzētu īrēt vai pirkt

Mēs visi agrāk vai vēlāk domājam par mājokļa iegādi vai īrēšanu. Bioenerģijas jomas eksperti pastāstīs par to, kas jāņem vērā, pārvācoties, un no kurām iespējām labāk atteikties par labu tālākai piemērota varianta meklēšanai.

Katras mājas enerģija ir individuāla, taču ne visi ir piemēroti laimīgai un ērtai dzīvei. Protams, dažreiz ir izdevīgi pirkšanas un īrēšanas iespējas, tomēr vietnes dailyhoro.ru eksperti iesaka pirms pārcelšanās uz apšaubāmu mājokli izsvērt plusus un mīnusus. Telpu var atbrīvot no negatīvisma, taču tomēr labāk ir atrast jaunu iespēju, lai drīz pēc laimīgas mājas iesildīšanas nesastaptos ar problēmām un nepatikšanām.

1. Mājoklī, kurā nemitīgi risinājās skandāli, uzkrājas negatīvā enerģija, kas laika gaitā tiek “nodota” jaunajiem iemītniekiem. Šādos dzīvokļos ātri pazūd labs garastāvoklis, parādās trauksmes sajūta un pat agresija. Kad esat nolēmis īrēt vai iegādāties šādu mājokli, ir svarīgi nomainīt vai notīrīt spoguļus un pēc tam veikt ceremoniju, lai uzlabotu telpas enerģiju.

2. Apšaubāms ieguvums būs arī mājoklis ar tumšu vēsturi. Nav vērts ieiet telpā, kur notika traģēdija bez iesvētības, lai neatkārtotos bijušo iedzīvotāju bēdīgais liktenis. Tas pats attiecas uz mājokli, kurā ilgstoši uzturējies neārstējami slims cilvēks.

Lasi arī: No kā jums jāatsakās 2023. gada maijā, lai kļūtu laimīgāks

3. Nevajadzētu izvēlēties dzīvokli, kurā ir skaidras melnās maģijas rituālu pazīmes. Šādā mājoklī ir atlikušā nekrotiskā enerģija, kas var radīt daudz nepatikšanas. Tā var būt Sli**ba, garastāvokļa svārstības, finansiālas grūtības, neveiksmes mīlestībā un darba zaudēšana. Ja citu iespēju nav, tad pirms pārcelšanās ir svarīgi pārbaudīt katru stūrīti, lai atbrīvotos no iespējamiem rituālu maisiņiem, pentagrammām un citiem maģiskiem slazdiem, kas saindē laimi.

4. Daudz problēmu radīs arī dzīvoklis, kuru īpašnieki nevarēja dalīt. Viņu iznīcināšanas, skaudības vai cita negatīvisma enerģija tiks nodota jaunajiem īpašniekiem vai īrniekiem. Šādus dzīvokļus labāk nekavējoties iztīrīt un pirms pārcelšanās paņemt mājas gariņu no iepriekšējās dzīvesvietas.

5. Arī dzīvokļi, kas tiek pārdoti parādu dēļ, nav jāņem vērā pirmajā vietā. Ja īpašniekiem ilgstoši ir bijušas finansiālas grūtības, tad viņu neveiksme var skart jaunos īrniekus. Šādos dzīvokļos būs grūti kļūt finansiāli neatkarīgam un uzkrāt labu kapitālu laimīgai dzīvei.

Jūsu mājas ir ne tikai sienas, bet arī enerģija, ko var padarīt pozitīvu, veicot rituālus attīrīšanai  no uzkrātā negatīvisma. Arī talismani, kas var pasargāt no nepatikšanām, nebūs lieki.

Leave a Comment