Horoskops 2023. gada 3. augustam: uzmanīgi pieņemiet steidzamus lēmumus!

Lauva

Ceturtdien tu sastapsi provokatoru, kurš katrā tavā darbībā meklēs āķi, kritizēs visu, ko tu saki un dari, kā arī publiski. Aizturiet briesmīgu rēcienu un uz īsu brīdi pārvērtieties no zvēru karaļa par skorpionu – iedzenot bez liela trokšņa, un, atbrīvojot indi, dodieties prom ar saldu smaidu.

🤯 grūta, nervoza diena

😈 tiksi izprovocēts

🤬 aiztur emocijas

Jaunava

Šajā dienā nav ieteicams strīdēties ar priekšniekiem – jūs joprojām nevarēsit pierādīt savu lietu, bet sabojāt attiecības. Lai nepakļūtu zem priekšnieka karstās rokas, šodien, ja iespējams, centies viņam nemaz nekrist acīs.

🏃‍♂️ izvairies no strīdiem ar priekšniekiem

❌ nemēģiniet pārliecināt varas iestādes

🤫 esi klusāks par ūdeni, zemāks par zāli

Svari

Šodien zvaigznes gaida, kad būsi aktīvs un mērķtiecīgs. Apņēmīgi virzies uz iecerēto mērķi, nepievēršot uzmanību maziem šķēršļiem! Planēt mākoņos un ļauties sapņiem arī nav īstais laiks – pilnībā koncentrējieties uz to, ko darāt pašreizējā brīdī.

✅ definē galveno uzdevumu

🏃‍♂️ aktīvi virzieties uz mērķi

🧐 Esi uzmanīgs, ko dari

Skorpions

Šodien ir vērts izvairīties no stresa, gan fiziskā, gan emocionālā. Ja iespējams, šodien paliec mājās un atpūties. Un, ja jums ir jāiet uz darbu un jūs nevarat atpūsties, mēģiniet mazāk sazināties ar kolēģiem.

❌ slodzes ir kontrindicētas

🧘‍♀️ Mēģiniet atjaunot sirdsmieru

🤐 Sazinieties līdz minimumam

Strēlnieks

Šī diena tiks aizvadīta ar devīzi “Katrs par sevi”. Negaidi palīdzību no citiem, paļaujies tikai uz saviem spēkiem. Un izvēlieties nestandarta risinājumus, veidņu metodes šodien ir neefektīvas.

💪 risiniet lietas paši

🧐 meklēt jaunus veidus, kā risināt problēmas

🙅‍♀️ Netērē savu enerģiju sīkumiem

Lasi arī: Mīlestības numeroloģija: kā jūsu kāzu datums ietekmē jūsu laulību

Lasi arī: Kā pēc savas zvaigžņu zīmes uzzināt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē

Mežāzis

Šodiena tevi var ļoti nogurdināt – jārisina daudz neatliekamu lietu. Tajā pašā laikā tie, kas vēlas ar jums sazināties, pastāvīgi traucēs jums, noteikti tagad un ne pēc stundas! Vakarā ieteicams atpūsties pie tases aromātiskas tējas, lasot grāmatu vai noskatoties savu iecienīto komēdiju.

🏃‍♂️ pasteidzies, darāmā ir daudz

✅ risināt steidzamas lietas

😊 Pavadiet vakaru mierā un klusumā, atrodiet kaut ko sev tīkamu

Ūdensvīrs

Zvaigznes brīdina par lielu risku kļūt par nozieguma upuri. Neuzņemiet uz ceļa nejaušus ceļa biedrus, izvairieties no kontakta ar svešiniekiem un, atrodoties sabiedriskā vietā, sekojiet līdzi lietām. Un sievietēm nevajadzētu piekrist randiņiem ar jaunām paziņām no interneta.

❗️Esi modrs

😈 Uzmanies no svešiniekiem un nepazīstamiem cilvēkiem

❌ pārtrauciet satikties ar cilvēkiem no iepazīšanās vietnēm

Zivis

Ceturtdien pretējā dzimuma pārstāvis liks tev nervozēt – uzreiz panākt sapratni un pareizi novērtēt šī cilvēka rīcību būs diezgan grūti. Izturieties pret problēmu kā pret filmas Gone with the Wind varoni — padomājiet par to rīt. Vai parīt.

😡 nervoza, saspringta diena

😈 kāds tevi nokaitinās

🙅‍♀️ Necenties atrisināt problēmu tagad, atliec sarunu

Leave a Comment