Horoskops 2023. gada 31. jūlijam: labāk atpūtieties, jaunu projektu uzsākšana būs nelabvēlīga

Auns

Tagad Aunam jāpabeidz jau sen prasītās lietas, jāpilda dotie solījumi un, ja iespējams, jāatdod parādi, vismaz lielākā daļa. Drīzumā jums būs iespēja īstenot ideju, kas jau sen ir “iesēdusies” jūsu galvā, taču tas prasīs daudz laika un enerģijas, un labāk, ja vecās “astes” nenovērš jūs no jaunā biznesa.

Vērsis

Šis periods nav piemērots jaunu projektu uzsākšanai, īpaši ilgtermiņa, un parasti ir nelabvēlīgs tālākas nākotnes plānu veidošanai. Neveiksmīgas neuzmanības dēļ visi uzņēmumi var izgāzties. Tuvākajā nākotnē Vērsim nevajadzētu strādāt “nākotnes labā”, labāk nodarboties ar aktualitātēm.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Kroņa numurs: gadījumi, kad Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem nav līdzvērtīgu

Dvīņi

Nedēļa labvēlīga pašizglītībai, profesionālo iemaņu “pumpēšanai”. Zvaigznes neiesaka Dvīņiem būt slinkiem, attaisnojoties ar aizņemtību. Atrodi laiku kursu apmeklēšanai, jaunas zināšanas tev noderēs jau pavisam tuvā nākotnē.

Vēzis

Vēžiem vajadzētu atcelt tuvākajās dienās plānotos braucienus un, ja iespējams, izvairīties no braukšanas. Zvaigznes brīdina par lielu avārijas risku un avārijas situāciju rašanos uz ceļa. Bet, ja apstākļi tomēr liek jums doties ceļojumā, esiet īpaši uzmanīgs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment