Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Vai jūs zināt, kas jūs būtu un ko jūs darītu, ja dzīvotu noziedzīgā pasaulē? Uzziniet, kādas noziedzīgās spējas piemīt jūsu Zvaigžņu zīmei.

Auns

Auns ir pārāk atklāts un tiešs, lai būtu zaglis, taču viņam ir nosliece uz huligānismu un braukšanu dzērumā. Arī šīs zīmes pārstāvji ir atkarīgi no ieročiem, tāpēc viņi varētu būt ieroču tirgotāji.

Vērsis

Vērsim patīk darīt vienu lielu lietu, lai nodrošinātu sevi visu mūžu. Tomēr, nozadzis ko vērtīgu, viņš riskē tik ļoti apbrīnot savu trofeju, ka nolemj to paturēt kā piemiņu. Kopumā Vērsis ir jebkuras bandas galvenās smadzenes un stratēģis. Viņš sēdētu ērtā ādas krēslā un vadītu visus kriminālprocesus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Dvīņi

Dvīņi ir lieliski Krā***ki un Krā***ki. Viņi tirgojas ar sīkumiem – automašīnu zādzībām, spekulācijām, kontrabandu, krāpniecību un azartspēlēm. Viņi nevar ilgi dzīvot vienā vietā, tāpēc mēdz apceļot pasauli.

Vēzis

Vēzis apveltīts ar noziedzīgiem talantiem Zvaigžņu zīme. Viņu vienmēr velk liela nauda. Vēzis vispirms sasniedz augstus amatus un tikai pēc tam, ļaunprātīgi izmantojot savu varu un stāvokli, dubļaina lietas. Divkāršā ieraksta kārtošana, nodokļu nemaksāšana – tā vēl ir maza daļa no tā, ko viņš var izdarīt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment