Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: esiet gatavas, ka par savu laimi vajadzēs cīnīties!

31. jūlijā pienāks augošā mēness pēdējā diena, 1. augustā gaidāms pilnmēness, un tad satelīts nonāks dilstošā fāzē. Saskaņā ar prognozinedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam, šis laiks visām zodiaka zīmēm iezīmēsies ar neviennozīmīgiem notikumiem. Nāksies labot ne tikai savas, bet arī citu cilvēku kļūdas, daudz laika veltīt aktivitātēm, kas neizraisa lielu interesi.

Zvaigznes iesaka pieiet lietām atbildīgi un godprātīgi pildīt savas saistības, un attiecībās ar apkārtējiem izrādīt lielāku sapratni, paust gatavību kompromisiem. Atzīstiet, ka jūsu viedoklis nav vienīgais pareizais, un ieklausieties citu viedokļos. Un arī zvaigžņu eksperti brīdina no pārmērīgas atklātības sarunās – skaudīgi cilvēki un nelabvēļi šajā periodā ir īpaši aktīvi un gatavi izlēmīgai rīcībai.

Sieviete Auns

Jau pirmdien sievietēm būs jāmācās atrast kopīgu valodu ar draugu. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka ugunīgo sieviešu dzīvē ir daudz neatrisināmu un sarežģītu personību, kuras zīme pievelk kā magnēts. Ja sieviete Auns nolemj, ka draudzība ar grūtībās nonākušo draudzeni ir dārga, tad ir vērts doties uz izlīgumu, vispirms uzņemoties iniciatīvu. Zvaigznes iesaka nedēļas sākumā censties vairāk atpūsties un nepārspīlēt darbā. Pārmērīgs garīgais un fiziskais stress var izjaukt līdzsvaru.

Trešdien-ceturtdien sevi patīkami iepriecinot ar jaunām drēbēm vai kādu gardu cienastu, sievietes ātri vien sajutīs spēka un enerģijas pieplūdumu. Nedēļas vidū mīlas prognoze iesaka doties kopā ar draugiem vai mīļoto uz omulīgu kafejnīcu, spēlēt boulingu. Saskarsme ar mīļajiem šajās dienās būs saspringta. Sievietēm Aunam ir svarīgi mēģināt nesazināties ar vecākiem pa telefonu, ja šajā brīdī viņas izjūt aizkaitinājumu vai negatīvismu. Vislabāk nākamajā nedēļas nogalē ierasties ciemos ar kūku un sirsnīgu sarunu.

Nedēļas nogales sievietēm vislabāk ir pavadīt mājās. Jums ir nepieciešams lasīt grāmatu vai skatīties savu iecienītāko filmu kopā ar kakao. Tās sievietes Auni, kuras nedēļas beigās kāros piedzīvojumus un jaunas emocijas, var doties uz ballīti. Zvaigžņu eksperti iesaka dzert dzērienus ar mēru, lai sievietēm būtu laiks kaut ko darīt.

Sieviete Vērsis

Negaidīti sev, sieviete Vērsis atradīs enerģijas uzliesmojumu. Partnerattiecības pāries jaunā līmenī. Zvaigžņu eksperti vēsta, ka šis sievietes saņems idejas un sniegs gudrus padomus ikvienam, kurš vēršas pie viņas pēc palīdzības.
Tuvie cilvēki pamanīs šīs pārmaiņas, būs pat nedaudz greizsirdīgi uz viņu. Dažos gadījumos ir iespējami pat konflikti. Zvaigžņu eksperti vēsta, ka viņa nelokāmi izturēs visus uzbrukumus savā virzienā un savā amatā paliks uz nākamo nedēļu.
Zvaiogžņu eksperti apgalvo, ka periods ir īpaši labvēlīgs dažu strīdīgu jautājumu risināšanai. Ja kaut kas tevi mocīja jau ilgāku laiku, nedēļas sākums ir īstais laiks to risināšanai. Ja jūs to nedarīsiet tagad, būs grūti pārliecināt citus, ka jums ir taisnība.
Kā iesaka slavenais Pāvels Globa, nedēļas nogale pilnībā jāvelta sev un saviem mīļajiem. Galu galā jūs esat Sieviete! Tāpēc ļoti svarīgi ir saglabāt iekšējo līdzsvaru un harmoniju. Mēģiniet atpūsties pirms nedēļas nogales. Viņš iesaka izstrādāt detalizētu plānu nākamajai nedēļai, lai nomierinātos un visu sakārtotu.
Mīlestības fronte deg ar zilu liesmu. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi būs šādi:
  • nemēģiniet vainot citus savās kļūdās;
  • padomā, kāpēc attiecībās valdīja vēsums, varbūt pārstāji pievērst uzmanību otrajai pusītei?
  • apjukusi, vai pavadīt laiku kopā, prognoze apliecina, ka nedēļas nogale tam ir ideāla.

Vērša nedēļas prognoze vēsta, ka nevajag tik lielu uzmanību pievērst apkārtējo viedokļiem. Protams, gribas izskatīties viņu acīs vislabākajā gaismā, taču tas nav iemesls, lai piespiestu sevi rīkoties pretēji saviem principiem!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: dažiem vajadzēs būt gataviem aprakt savas bailes, lai neciestu zaudējumus

Lasi arī: Kriminālie talanti saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Sieviete Dvīņi

Dvīņu darbam šonedēļ nepieciešama maksimāla koncentrēšanās. Sievietēm uzņēmējām jābūt gatavām pilnībā nodoties savām atvasēm. Nav viegli visu mēnesi darba vietā atrasties šādā spriedzē, tāpēc zvaigznājam jālūdz palīdzība no malas. Sievietēm, kuras ilgstoši ir vienas, mīlas prognoze vēsta, ka laiks beigt sevi žēlot. Vientuļniecēm jāpievērš uzmanība savam izskatam un stilam. Padomi no veiksmīgākām draudzenēm nāks par labu gaisa sievietēm.

Nedēļas sākumā svarīgi spēt saglabāt pašreizējo pozitīvo līdz pat nedēļas nogalei. Ja sieviete Dvīņi visas ģimenes nepatikšanas risina viegli un ar smaidu, tad harmonija mīlas pārī iestāsies ātrāk. Komunikācija ar tuviem draugiem, nāks par labu un ļaus zvaigznājam sajust vēlamo atbalstu. Trešdien Dvīņu sievietei svarīgi kopā ar draugu doties uz kafejnīcu vai apmeklēt omulīgu bāru un klausīties mūziku. Vientuļās sievietes nedēļas vidū tāpat varēs satikt savu nākamo partneri.

Jupitera ietekme piektdien nelabvēlīgi ietekmēs zvaigznāju. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka sievietes šajā dienā un nedēļas nogalē sāks uzvesties pārmērīgi agresīvi un nesavaldīgi. Ja Dvīņu zīmes sievietes dzers zāļu tējas un pievērsīs uzmanību aromterapijai, viņas drīz sajutīs vēlamo relaksāciju. Šāds komplekss ir noderīgs nervu sistēmai un Vese***ai kopumā.

Sieviete Vēzis

Personīgajā frontē, ar šo dāmu viss ir mierīgi. Viņa gatavojas kādam svarīgam notikumam, ko viņa ir ieplānojusi nākamajā nedēļā. Zvaigžņu eksperti iesaka kārtīgi sagatavoties, tas jādara tagad. Nebeidzamie attaisnojumi un mēģinājumi novilcināt izšķirošos brīžus baro viņas iekšējo infantilismu.

Vēža sieviete ļoti aizraujas ar radošo procesu. Ir grūti panākt, lai viņa viņu pamestu. Cilvēkiem pat šķiet, ka iegrimt iecienītajā biznesā nav normāli. Bet neko nevar darīt. Zvaigžņu eksperti saka, ka viņa nevar darīt citādi.

Mīlestības attiecībās vīrietim šo sievietes jāgaida ar pacietība. Nav iespējams viņu dabūt ārā no iecienītā biznesa. Bet tas nav tāpēc, ka viņa ir tik gudra. Lieta tāda, ka tagad to ir pārņēmis kāds īpašs process. Koncentrējoties uz to, šī persona var nepamanīt daudzas lietas. Ko darīs apkārtējie cilvēki.

Šonedēļ, kā vēsta zvaigžņu eksperti, tuvākajā vidē rotēs daudzi cilvēki, kuri viņas darbus izmanto saviem mērķiem. Sievietei vajadzētu būt uzmanīgākai un neļaut par velti izmantot savas labākās spējas. Horoskops iesaka:

  • neesi pārāk atklāta pret cilvēkiem;
  • dalīties ar darba rezultātiem tikai ar tuviem un uzticamiem ģimenes locekļiem;
  • nemēģiniet palīdzēt nekavējoties, kad tiek lūgta palīdzība;
  • vispirms pabeidziet uzticētos uzdevumus un, ja ir laiks, vari kādam palīdzēt.

Sieviete Vēzis divas nedēļas būs nedaudz iegrimusi domās un pat nomākta. To izskaidro viņas domas par dienu rutīnu un esības trauslumu. Viņai kļūst garlaicīgi pavadīt dienas vienmuļībā, viņa gaida brīdi, kad varētu novērst uzmanību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment