Horoskops 2023. gada 31. jūlijam: labāk atpūtieties, jaunu projektu uzsākšana būs nelabvēlīga

Lauva

Ja steidzami jāpabeidz lietas, zvaigznes iesaka Lauvām to darīt pašiem, neiesaistot palīgus. Tas tikai radīs nevajadzīgu ažiotāžu, kas palēninās visu procesu. Rēķinies tikai ar saviem spēkiem.

Jaunava

Zvaigznes iesaka Jaunavām mazāk pievērst uzmanību citu noskaņojumam un ierobežot saziņu ar negatīviem cilvēkiem, kuriem patīk kritizēt un sūdzēties par dzīvi. Tagad, lai paliktu “uz ūdens”, ir vajadzīgas tikai pozitīvas emocijas.

Svari

Rūpējieties par jautājumiem, kas nešķiet pārāk svarīgi. Ja atstāsi visu kā ir, tad nepabeigtie darbi atgādinās par sevi turpmāk un neļaus risināt steidzamākus uzdevumus. Otrajā puslaikā Svariem jābūt gataviem patīkamai tikšanās reizei – pēkšņi uzradīsies kāds attāls radinieks vai sens draugs.

Skorpions

Dažkārt Skorpioni ir neparasti neuzmanīgi un vieglprātīgi, kas galu galā viņiem maksā dārgi. Zvaigznēm ieteicams būt apdomīgākām un mazāk uzticēties, nebūt atklātām pret visiem, ko satiekat, un nestāstīt visiem pēc kārtas par saviem plāniem, sasniegumiem un panākumiem.

Strēlnieks

Nedēļas sākumā Strēlniekam būs jāizdara sarežģītas izvēles. Svari sāks svērties uz vienu vai otru variantu, un būs grūti par kaut ko izlemt. Izlemt var palīdzēt drauga vai domubiedra padoms.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 31. jūlija līdz 6. augustam: daži no jums saskarsies ar grūtībām realizēt savu potenciālu!

Lasi arī: Kroņa numurs: gadījumi, kad Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem nav līdzvērtīgu

Mežāzis

Nedēļas sākumā Mežāžus pārņems nepatīkamas domas – ik pa brīdim sāksi aizdomāties par to, kāpēc tavā dzīvē viss nenotiek tā, kā tu vēlētos. Zvaigznes iesaka: “nenirt” dziļi, iemesli slēpjas burtiski virspusē.

Ūdensvīrs

Zvaigznes iesaka Ūdensvīram būt īpaši uzmanīgiem, izvēloties metodes savu mērķu sasniegšanai. Ne visi līdzekļi ir attaisnojami, ja rīkojaties ar viltu un ejat “pāri galvām”, diez vai izpelnīsieties citu atzinību un cieņu.

Zivis

Zivis nedēļas sākumā izjutīs nebijušu spēka pieplūdumu un būs gatavas pārvietot kalnus. Zvaigznes iesaka kontrolēt impulsus un dozēt slodzi – paķerot visu uzreiz, ātri izšķērdēsi savu “drošinātāju” un novedīsi līdz sabrukumam.

Leave a Comment