Horoskops 2023. gada 4. jūlijam: esiet gatavi pieņemt sarežģītus lēmumus!

Lauva

Šajā dienā jūsu smadzenes darbojas neticami skaidri, jūs aprēķināsit situāciju, atrodoties ceļā, pat sarežģītā vidē un burtiski pārņemsiet idejas. Nepalaidiet garām iespēju atstāt labu iespaidu uz saviem priekšniekiem un kolēģiem un veidot savu reputāciju viņu acīs.

Jaunava

Šo dienu velti izdevumu plānošanai – tuvākajā laikā var attīstīties tieksme izšķērdēties, un tēriņu kontrole nenāks par ļaunu. Skaidri sakot, ko varat atļauties un ko nē, un neveicot pārsteidzīgus pirkumus, jūs izvairīsities no finansiālām grūtībām.

Svari

Šodien būsi patīkami pārsteigts, ka tavi pūliņi nepaliek nepamanīti un tiks pienācīgi novērtēti. Zvaigznes ļauj lepoties ar sevi un pat nedaudz pajautāt sev – uzslavas un uzmundrinājumi ir pelnīti.

Skorpions

Šodien tu spēj pamanīt sīkas detaļas un saprast pat neticami sarežģītu jautājumu. Izmantojiet to 100%, lai radītu iespaidu par lielisku profesionāli un savas jomas ekspertu. Jūsu sasniegumi nepaliks nepamanīti un palīdzēs nostiprināt jūsu biznesa reputāciju.

Strēlnieks

Šodien nevajadzētu uzņemties liela mēroga darbus un sākt jaunus projektus – visticamāk, tie jums neizdosies. Labāk to pārcelt uz nedēļas beigām. Un arī diena nav piemērota lieliem pirkumiem un darījumiem ar nekustamo īpašumu.

Lasi arī: Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: daudziem trūks enerģijas, lai gūtu panākumus!

Mežāzis

Šodien Mežāzis ir augstprātīgs un pārliecināts par savu taisnību, pat ja tā nav gluži taisnība. Lai nenonāktu stulbā pozīcijā, zvaigznēm joprojām ieteicams ieklausīties apkārtējo viedokļos. Pieņemiet, ka ikviens var kļūdīties, arī jūs.

Ūdensvīrs

Šodien tev vajadzēs sakārtot attiecības ar kādu no tuvākās vides. Starp jums ir radies pārpratums, un negatīvais turpina uzkrāties. Noskaidrojiet situāciju tagad, pirms tā pārvēršas ilgstošā konfliktā.

Zivis

Visas svarīgās sarunas atliec uz citu dienu, otrdiena ir galīgi nepiemērota “kopsaucēja” meklēšanai. Un arī zvaigznes iesaka šodien nedalīties plānos un idejās ar citiem, pastāv liels risks, ka tie tiks pakļauti bargai kritikai.

Leave a Comment