Horoskops 2023. gada 4. jūlijam: esiet gatavi pieņemt sarežģītus lēmumus!

Auns

Šī diena tevi sagādās grūtas izvēles priekšā. Lēmuma novilcināšana nedarbosies, un jums būs jādod priekšroka vienai no iespējām. Zvaigznēm ieteicams nepaļauties uz intuīciju, bet apsvērt visus plusus un mīnusus katram, un aprēķināt, kurš no pēdējiem būs mazāks.

Vērsis

Jūsu neiecietība pret haosu un nekārtībām mudinās jūs tīrīt gruvešus. Turklāt vēlme atbrīvoties no nevajadzīgā izplatīsies ne tikai materiālā, bet arī personīgo attiecību sfērā. Tomēr neaizraujieties ar lietu izmešanu un kontaktu dzēšanu no tālruņu kataloga! Vispirms padomājiet, vai jūs patiešām vēlaties atbrīvoties no šīs lietas vai pārtraukt sazināties ar šo personu, vai arī viņš vienkārši nokļuva zem karstās rokas.

Lasi arī: Ekstrasense Lilija Hegaja pastāstīja kā vienkārši zaudēt svaru

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: daudziem trūks enerģijas, lai gūtu panākumus!

Dvīņi

Otrdien sēdēšana stūrī vairs nederēs. Jums būs ne tikai jāatrisina daudz problēmu, bet jūs arī tiksiet ierauts karstā diskusijā par kādu svarīgu jautājumu. Nevarēsi palikt neitrāls, bet tomēr skatīties uz savu runu un nerunāt pārāk skarbi! Klātesošo vidū būs kāds ārkārtīgi atriebīgs cilvēks, kurš nepalaidīs garām iespēju atgādināt par apvainojumu.

Vēzis

Šodien jūs varat saskarties ar negatīvismu, un tas nāks no cilvēka, kas nav no jūsu iekšējā loka, vai varbūt pilnīgi nepazīstams. Iespējams, ka sabiedriskajā transportā vai rindā būsi rupjš. Būtu prātīgāk ignorēt rūgu, bet ne tagad – ja jūs viņam neatbildēsit ar cieņu, jūs to atcerēsities un visu dienu pārmetīsit sev par “bezzobu”.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment