Ja jūsu dzīvē ir melnā līnija, steidzami atbrīvojieties no šiem augiem un iegādājieties tos, kuri piesaista veiksmi.

Lielākajai daļai augu ir spēcīga enerģija un tie var ne tikai atjaunot dabas atmosfēru jūsu mājās, bet arī mainīt jūsu dzīvi. Tomēr labāk ir piesargāties no dažiem augiem, jo ​​tie var piesaistīt nepatikšanas un nepatikšanas.

Ja vēlaties mainīt savu dzīvi uz labo pusi, jums jāsāk ar atmosfēru savā dzīvoklī. Mūsdienās pat tie, kuriem nepatīk dārza darbi, neriebjas izrotāt savu māju ar telpaugiem. No pirmā acu uzmetiena tie ir parasts rotājums, taču patiesībā tiem ir spēcīgas enerģētiskās īpašības, kuru dēļ tie var piesaistīt cilvēka dzīvē gan veiksmi, gan nepatikšanas. Eksperti pastāstīs par istabas augiem, kas var uzlabot vai sabojāt tavu dzīvi.

Augi, kas piesaista veiksmi

Naudas koks jeb Karasula. Kopš seniem laikiem resno sievieti sauc par naudas koku. Līdz pat šai dienai cilvēki uzskata, ka ar tās palīdzību var ne tikai piesaistīt veiksmi, bet arī uzlabot savu finansiālo stāvokli. Karasulai ir spēcīga enerģija, taču viņa to var viegli zaudēt, ja viņu nepieskata.

Lasi arī: Kā kļūt par miljonāru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi: šie padomi jau ir palīdzējuši daudziem palielināt ienākumus

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: bez svarīga iemesla neceļojiet, dažus var sagaidīt avārija ceļā!

Bambuss. Šis augs ir bagātības, veiksmes un labklājības simbols. Nav pārsteidzoši, ka tas ir tik populārs ne tikai mūsu valstī, bet arī visā pasaulē. Tomēr, lai augs nestu veiksmi un uzlabotu dzīvi, labāk to novietot savas mājas dienvidaustrumu zonā, finansiālās labklājības sektorā, saskaņā ar fenšui mācībām.

Fuksija. Šis krāsainais augs ir brīnišķīgs mājas rotājums un palīdz piesaistīt veiksmi. Tas dod cilvēkam dzīvesprieku, rada pozitīvu attieksmi un dod spēku pārvarēt grūtības. Turklāt fuksija ir spēcīgs talismans. Ar tās palīdzību jūs varat pasargāt sevi no ienaidniekiem, problēmām un negatīvām programmām.

Bugunvilla. Ja gadās saskarties ar neveiksmju un finansiālu grūtību sēriju, tad bugenvilijas palīdzēs pārvarēt problēmas. Šim telpaugam ir spēcīga pozitīva enerģija , kuras dēļ tas spēj piesaistīt bagātību un veiksmi. Lai uzlabotu auga īpašības, tā tuvumā jāievieto monēta.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment