Horoskops 2023. gada 6. aprīlim

Lauva

Nav obligāti jāuzvelk uz saviem trauslajiem pleciem visas lietas. Racionāli sadaliet laiku, neaizmirstiet atpūsties. Darbā iespējamas pārmaiņas un pārsteigumi. Diena ir pilna ar ažiotāžu, šodien dotie solījumi var netikt izpildīti.

Jaunava

Vēlās vakariņas un saldumi var nebūt labākais veids, kā pārdomāt savu izskatu. Veltiet laiku veselīgam dzīvesveidam, pierakstieties fitnesam, iegādājieties daudz dārzeņu, lasiet literatūru par pareizu uzturu.

Svari

Daži no bijušajiem paziņām uzmācīgi meklēs tavu uzmanību. Tas, vai savā draugu lokā uzņemt viesi no pagātnes, ir atkarīgs no jūsu nodomiem. Atcerieties, kāpēc komunikācija tika pārtraukta. Varbūt labāk būtu pielikt tam punktu pilnībā.

Skorpions

Atliec malā savu ikdienas rutīnu, šodien ir piemērota diena, lai strādātu. Ja nevēlaties doties uz sporta zāli, sakārtojiet treniņu mājās un kārtīgi pasvīst. Vingrojumi dos jums nepieciešamo enerģiju un uzlabos garastāvokli.

Strēlnieks

Šodien ir pretrunu pilna diena. Darbs nenesīs cerētos rezultātus, taču stiprinās tavu popularitāti kolektīvā. Mājās iespējamas sadzīves nepatikšanas, sīki strīdi, negaidīti viesi. Vakarā vēlēsies pabūt vienatnē, tāpēc neplāno ceļojumus uz pārpildītām vietām.

Lasi arī: Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Mežāzis

Ārējie apstākļi var izsvītrot rūpīgi izstrādātu plānu. Nu, ne visi mērķi ir sasniedzami. Varbūt nākotnē joprojām būs iespējams īstenot savu vēlmi, bet tagad labāk pāriet uz kaut ko citu. Meklē prieku sīkumos un ikdienas darbībās.

Ūdensvīrs

Izmērītas aktivitātes vai spēles ar bērniem palīdzēs atjaunot sirdsmieru. Plānojiet savus pirkumus, ņemot vērā viesu ierašanos no tālienes. Iespējams, viņi kopā ar jums pavadīs vairāk nekā vienu dienu, tāpēc no nepatikšanām nevar izvairīties. Sarunājiet tikšanos laicīgi, lai pēdējā brīdī nesatrauktos.

Zivis

Pārbaudiet ienākošo informāciju, iespējami kontakti ar Krā***kiem un dažādi maldināšanas mēģinājumi. Uzticieties šodien tikai uzticamiem cilvēkiem, šaubu gadījumā meklējiet padomu pie mīļajiem. Diena nav labvēlīga lieliem pirkumiem.

Leave a Comment