Prognoze 2023. gada aprīlim no Andželas Pērlas

Aprīlis būs brīnišķīgs mēnesis, kad planētu enerģija palīdzēs zīmju pārstāvjiem tikt galā ar svarīgiem uzdevumiem, iegūt pārliecību un nepalaist garām savu veiksmi. Slavenās Andželas Pērlas ieteikumi ļaus veiksmīgi pavadīt otro pavasara mēnesi.

Otrais pavasara mēnesis sāksies aktīvi daudzu planētu ietekmes dēļ. Aprīlī katrs varēs ne tikai pabeigt nepieciešamās lietas, bet arī  uzsākt ko jaunu un jēgpilnu. Iesakām ieklausīties Andželas prognozēs, lai saplānotu lietas tuvākajām 30 dienām, izdarītu visu laikus un iztiktu bez nepatīkamiem starpgadījumiem.

Auns

No 4. aprīļa Merkurs ienāk 2. naudas un darba mājā, kas nozīmē, ka Auns varēs gūt finansiālu labklājību, īstenot drosmīgas idejas, iegūt izglītību un padarīt dzīvi ērtāku. Andžela iesaka neplānot neko būtisku aprīļa otrajai pusei, kad Merkurs griežas retrogradā. No 21. datuma daudzas lietas var aizkavēties, tāpēc ar aktīvām darbībām nāksies nedaudz pagaidīt. Planētu ietekme būs pozitīva, ja noskaņosies uz  veiksmes vilni un rūpīgi sekosi likteņa zīmēm.

Vērsis

4. aprīlī Merkurs ieies Vērša zīmē, kas nozīmē, ka zvaigznāja pārstāvjiem būs daudz jāsazinās, jāveido jaunas paziņas un jāceļo. Tur būs arī Venēra un Urāns. Andžela iesaka izkļūt no rutīnas, jo planētas palīdz piepildīt vēlmes un dod aktivitāti. Aprīlī būs daudz interesantu iespēju, kuras nedrīkst palaist garām, taču ir svarīgi aktīvi strādāt, lai veidotu pārtikušu nākotni līdz 21. aprīlim, kad Merkurs nepagriezīsies retrogrāds.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2023. gada aprīlim

Dvīņi

Dvīņi aprīļa sākumā sagaida Merkūra pāreju uz 12. māju pabeigšanu un lietu sakārtošanu dzīvē. Zīmes pārstāvji varēs pielikt punktu problemātiskiem gadījumiem, kaut ko atjaunot un sagatavoties tikšanās reizēm no pagātnes. Venēras un Urāna ietekme nesīs pārsteigumus, jaunas paziņas un iespēju atrast laimīgas attiecības. Andžela iesaka aktīvi nodarboties ar uzņēmējdarbību līdz 21.aprīlim , lai paspētu visam līdz Merkura pāriešanai retrogradā kustībā.

Vēzis

Vēžus gaida brīnišķīgs mēnesis. Marss atradīsies 1.mājā, kas nozīmē, ka būs daudz spēka un enerģijas aktīvai darbībai. Merkura klātbūtne  11.namā vairos optimismu, bet Venēras un Urāna klātbūtne tur nesīs patīkamus pārsteigumus, jaunas iespējas un laimes atrašanu personīgajā dzīvē. Mēneša pirmo pusi Andžela iesaka veltīt aktīvam darbam, jo ​​21. datumā Merkurs sāks retrogrādu kustību un bremzēs attīstību.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment