Merkurs Vērša zīmē no 2023. gada 3. aprīļa līdz 10. jūnijam: kā mainīsies planētas enerģija šajā periodā

Merkurs 3. aprīlī mainīs savu enerģiju un ietekmes raksturu uz mums un uz mūsu dzīvi. Šo dienu un nākamos divus mēnešus nevar saukt par nelabvēlīgiem, taču ir svarīgi atcerēties dažus noderīgus padomus, lai neiegūtu nepatikšanas.

Merkurs nedaudz vājināsies, bet tas nav svarīgi. Svarīgi ir tas, ka viņš pārtrauks mijiedarbību ar Uguns stihiju, ieejot Vērša Zemes zīmē. Vērsī šī planēta jūtas salīdzinoši labi. Pēc prognozēm mūs sagaida ļoti labs laiks mierīgam un mērīgam darbam. Arī Vērsī būs mazāk sāpīga un bīstama planētas retrogrāda kustība, kas sāksies 21.aprīlī.

Merkurs vēlas, lai mēs esam mēs paši

Kamēr šī planēta atrodas Vērša zīmē, labāk nesāc grandiozas iekšējās pārmaiņas. Atbrīvoties no sliktiem ieradumiem un atrast jaunus pozitīvus ieradumus kļūs grūtāk, un tam noteikti nav vērts tērēt laiku un pūles. Precīzāk, jūs varat mēģināt pārveidot sevi, bet labāk to darīt tikai tad, ja jums ir tāda vēlme pati par sevi. Ja citi jums prasa mainīties, tas var norādīt uz mēģinājumiem ar jums manipulēt.

Izrāvieni darbā

Labvēlīgas pārmaiņas gaida tos no mums, kas gatavojas smagi un smagi strādāt. Kamēr Merkurs atrodas Vērša zīmē, pārvarēt grūtības būs daudz vieglāk nekā parasti. Lai paātrinātu panākumu sasniegšanu, nevis palēninātu, stingri ieteicams būt neatkarīgiem. Tas nenozīmē, ka kāda cita palīdzība vispār nav jāpieņem. Vienkārši labāk necerēt, ka kāds cits atnāks un atrisinās visas tavas problēmas.

Neveiksmes komunikācijā un mīlestībā

Merkuram Vērsī būs mazāk harmoniska enerģija. Šī iemesla dēļ tik daudzi cilvēki kļūs noslēgtāki. Neformāla un romantiska komunikācija, flirts un randiņi būs sarežģīti. Tas nenozīmē, ka jums daudz laika jāpavada vientulībā. Jums vienkārši nav jācer, ka citi jebkurā dienā būs gatavi sazināties.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada aprīlī

Cilvēkiem kļūs nedaudz grūtāk atvērties vienam pret otru, tāpēc sarežģītās situācijās būs grūtāk atrast labākos risinājumus. Esiet drosmīgāks, nebaidieties pieņemt kāda cita palīdzību vai piedāvājiet savus bezmaksas pakalpojumus, lai sniegtu jebkādu atbalstu. Labākais veids, kā šajos divos mēnešos iepazīties, ir flirtēt internetā: sociālajos tīklos vai iepazīšanās portālos.

Ja vēlaties palikt pievilcīgs vai palielināt savu pievilcību cilvēkiem, mēģiniet teikt patiesību un nevienu bez iemesla nekritizēt. Eksperti novēl veiksmi pavasara otrajā pusē. Mēģiniet  laikus atbrīvoties no stresa un stiprināt enerģiju .

COMMENTS

Leave a Comment