Horoskops 2023. gada 8. septembrim: ticiet sev un jums izdosies!

♌ Lauva

Šodien veiksme ir pilnībā tavā pusē – spēsi progresēt vissarežģītākajos gadījumos, daudz pietuvoties savam mērķim. Kādā brīdī tev pat šķitīs, ka esi patiesi visvarens, un zināmā mērā tev būs taisnība!

♍ Jaunava

Šodien sasniegsi izcilus rezultātus, ja strādāsi komandā. Galvenais ir katram dalībniekam skaidri un saprotami izskaidrot, kas, kā un kāpēc viņam jādara. Veltiet laiku, lai paskaidrotu, pretējā gadījumā jums būs jādara viss.

♎ Svari

Lieliska diena attiecību noskaidrošanai ar kādu no sava tuvākā loka. Šodien jūs varat mierīgi apspriest jebkuru, pat ļoti strīdīgu jautājumu, un panākt pilnīgu sapratni.

♏ Skorpions

Šajā dienā esi gatavs mainīt savas domas kādā svarīgā jautājumā. Turklāt ir iespējams, ka jūs to nomainīsit pret diametrāli pretējiem – tā izvērtīsies apstākļi.

♐ Strēlnieks

Ir pienācis laiks pievērst uzmanību izskatam – apmeklējiet skaistumkopšanas salonu, atjaunojiet savu garderobi. Un, ja jums ir problēmas ar svaru, ir pienācis laiks padomāt par pareizu uzturu un sporta zāles apmeklējumu.

Lasi arī: Vēlmju numeroloģija: datumi un skaitļi, kad vēlmes piepildās

Lasi arī: Tu šo brīnumaino šķīdumu vieglprātīgi lej izlietnē, bet es daru savādāk, tagad parādīšu

♑ Mežāzis

Beidziet turēties pie tā, kas jau ir novecojis! Tas attiecas uz lietām, attiecībām, domām. Vai jūs joprojām glabājat džinsus, kuros jūs vienkārši nevarat iekļauties 10 gadus? Vai tu ar kādu sazinies aiz pieklājības, bet tevi ar šo cilvēku jau sen nekas nesaista? Simto reizi “košļāt” ideju, kas vairs nav aktuāla? Vai tas tiešām ir tik svarīgi, vai jums tas ir vajadzīgs?

♒ Ūdensvīrs

Atbrīvojies no ilūzijām un neliec uz citiem pārāk lielas cerības. It īpaši, ja viņi jums nesolīja palīdzību un palīdzību. Uz tādiem argumentiem kā “Nu, vai jums tas ir grūti?” vai “Ak, tas tu esi, es no tevis negaidīju!”, labāk neķerties, tas ir ļoti līdzīgs šantāžai un diez vai liks cilvēkiem rīkoties tā, kā jums nepieciešams. Un, ja jūs tomēr “salieksit” savu pretinieku, tad viņam sejā izveidosiet ienaidnieku.

♓ Zivis

Šodien vajadzētu atturēties no pārsteidzīgu lēmumu pieņemšanas un nenocirst plecu. Nesteidzieties tiesāt citus, pārtrauciet attiecības, pārtrauciet līgumus. Vispirms apkopojiet informāciju un lēnām pārdomājiet to, un tikai pēc tam veiciet dažus soļus.

Leave a Comment