Tu šo brīnumaino šķīdumu vieglprātīgi lej izlietnē, bet es daru savādāk, tagad parādīšu

Katra sieviete vēlas iegūt gludu un maigu ādu. Kādas procedūras sieviete neizmanto, lai paliktu jauna un skaista. Galu galā elastīgā āda ļoti ātri zaudē savu elastību. Lai sasniegtu labu efektu, ne vienmēr ir jātērē liela nauda. Galu galā sejai der parasts rīsu ūdens. Tas tiešām ir brīnumlīdzeklis!

Rīsu ūdens sejai

Neaizmirstiet par tradicionālo medicīnu. Galu galā, mūsu vecmāmiņām un mātēm nebija iespējas doties uz skaistumkopšanas saloniem. Bet tajā pašā laikā viņiem patika rūpēties par sevi un vienmēr to darīja brīvajā laikā. Tika izmantoti visādi augi, dūņas un produkti. Rīsu ūdens sejai ir viens no šādiem sejas ādas kopšanas līdzekļiem. To izmantoja kā toniku mazgāšanai, un pēc šāda ūdens āda kļuva elastīga un maiga.

Lasi arī: Kā ieprogrammēt cilvēka enerģiju panākumiem

Lasi arī: Manai sievai tika nozīmēta ultraskaņa, un es devos viņai līdzi, tad es uzzināju patiesību, ko viņa no manis slēpās

Kāds ir šāda rīsu ūdens noslēpums sejai? Viss ir ļoti vienkārši. Rīsi ir bagāti ar vitamīniem un minerālvielām, kas mūsu ķermenim ir tik ļoti nepieciešami. Pateicoties viņiem, mūsu āda paliek elastīga un tonizēta. Īpaši rīsi ir bagāti ar B vitamīniem, kāliju, fosforu, aminoskābēm un daudziem citiem. Tieši šis vitamīnu komplekss palēnina ādas novecošanās procesus. Jebkura mājsaimniece var pagatavot toniku no rīsu ūdens. Viss, kas jums nepieciešams, ir puse tases rīsu, kas mazgāti tekošā ūdenī. Šajā gadījumā rīsiem jābūt raupjiem un nekādā veidā nepulētiem vai tvaicētiem. Pēc tam pārnes tīrā burkā un piepilda ar glāzi filtrēta tīra ūdens.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment