Vēlmju numeroloģija: datumi un skaitļi, kad vēlmes piepildās

Vēlmes var izteikt katru dienu. Bet, ja jūs zināt pareizo laiku un pievēršat uzmanību noteiktiem skaitļiem, tad iegūt to, ko vēlaties, patiesībā ir diezgan reāli.

Kā likums, mums ir daudz vēlmju. Daži no tiem ir lieli, citi ir nedaudz mazāki, taču katram sapnim mums ir sava nozīme. Ikviens zina, ja kaut ko gribas, tad vajag sagaidīt Vecgada vakaru vai savu dzimšanas dienu, lai saikne ar Visumu būtu labāka.

Bet galu galā pulksteņa zvanīšanas laikā jums ne vienmēr ir laiks atcerēties visus mērķus un vēl jo vairāk tos pateikt vismaz sev. Un ir pārāk ilgi gaidīt nākamos svētkus. Patiesībā jūs varat izteikt vēlmes vairākas reizes dienā: lai to izdarītu, jums vienkārši jāiemācās lasīt zīmes un pievērst uzmanību apkārtējiem skaitļiem, un numeroloģijas likumi spēlēs jūsu rokās.

Kādi skaitļi palīdz vēlmēm piepildīties

Divkārši un trīs cipari. Ja ceļā satiekat vienādus skaitļus, ir pienācis laiks formulēt sev svarīgu vēlmi. Tas var būt autobusa numurs, numura zīme uz automašīnas vai kontakttālrunis no reklāmas bukleta: 22; 55; 333; 999.

Jūsu dzimšanas datums. Visi skaitļi, kas atrodas datumā, var kļūt par jūsu veiksmes zīmi: 08/10/1980. Tādējādi Augstākie spēki saka, ka esat uz pareizā ceļa, tādēļ, ja šāda kombinācija vai tās daļa iekrīt jūsu acīs pirms svarīgas tikšanās, ziniet, ka jūs gaida veiksme.

Jūsu dzimšanas datuma laimīgais numurs. To aprēķina, saskaitot visus dzimšanas datuma ciparus: 1+0+0+8+1+9+8+0=27=2+7=9. To zinot, vari uzrakstīt novēlējumu uz lapiņas un zemāk ievadīt maģisku skaitli vai ieplānot liktenīgu notikumu konkrētajā mēneša dienā.

Septiņi. Tas ir saistīts ar visu talantu attīstību. Ja vēlaties uzlabot kādu kvalitāti, vienkārši padomājiet par to un vērsieties pie skaitļa 7, lai saņemtu palīdzību. Proti, šāds jūsu vēlmes atkārtojumu skaits padarīs procesu efektīvāku.

Lasi arī: Vīrietis piespieda dēlu pie sevis un raudāja, mazulis nesaprata, kas notiek, un meklēja māti

Lasi arī: Tu šo brīnumaino šķīdumu vieglprātīgi lej izlietnē, bet es daru savādāk, tagad parādīšu

Laiks: stundas un minūtes (21:21; 10:10; 15:15). Daudzi numerologi apgalvo, ka šajos brīžos paveras tieša pieeja Universālajam prātam, un numeroloģija palīdzēs nogādāt izteiktās vēlmes tieši līdz galamērķim, apejot visus enerģijas blokus.

Datums: diena un mēnesis (07.07; 11.11; 12.12). Atšķirībā no diennakts laika, datumu sakritība nenotiek tik bieži. Tieši šīs dienas tiek uzskatītas par laimīgām laulībā. Un, ja šajā periodā jūs arī uzminējat noteiktu laiku, tas palīdzēs jūsu sapni uzlādēt ar spēcīgu enerģiju.

Kā izteikt vēlēšanos

Ir daudz veidu, kā piepildīt sapni. Vienkāršākais veids ir uzrakstīt novēlējumu uz papīra un pēc tam to sadedzināt. To darot, jūs ne tikai garīgi formulējat savu pieprasījumu, bet arī izmantojat Indijas zināšanas, kas nostiprina jūsu mērķi un sāk to pārvērst realitātē. Galu galā, vēlmes pārnešanas procesā uz papīra mēs ieliekam pirkstus  noteiktā mudrā, kas tajā ieliek mūsu nodomu. Dedzinot lapu ar sapni, mēs piesaistām Uguns stihiju, kas to uzlādē ar savu vareno enerģiju. Un pelni var tikt izkaisīti vējā, kas arī savienos Gaisa stihiju ar tava mērķa realizāciju.

Patiesībā mēs daudzas lietas darām automātiski un nedomājam, ka vienkāršas darbības var palīdzēt sasniegt mūsu mērķus. Veicot šādas prakses apzināti, mēs  ar lielāku spēku aktivizējam un iedarbinām savu vēlmi un tuvinām tās realizācijas brīdi.

Leave a Comment