Horoskops 2023. gada 9. aprīlim

Lauva

Atmaksājiet savus likumpārkāpējus ar to pašu monētu, nevilcinieties nodot rupju sievieti. Nekrāj sevī negatīvismu, nekavējoties izšļaksti to. Jūs nevarat baidīties no sekām, jums ir tiesības un esat pelnījis daļu taisnības.

Jaunava

No rīta jums būs jālabo citu cilvēku kļūdas, jāsniedz palīdzība, patronizē un jāmāca. Jābūt pacietīgam, diena šķitīs garlaicīga un neproduktīva. Velti laiku tikai sev: ieslēdzies uz pāris stundām mājās, noskaties savu iecienīto filmu.

Svari

Veltiet laiku skaistumam un mākslai. Aizej uz izstādi, iegādājies jaunus telpaugus, vēro rīta vai vakara saulrietu. Dzīvnieki ienesīs arī sirdsmieru un mieru. Ja jums joprojām nav kaķa, suņa vai truša, ir pienācis laiks to iegūt.

Skorpions

Parādi var parādīties pagātnes neracionālo tēriņu dēļ. Pārbaudiet, vai esat slēdzis savus aizdevumus, vai nav kavēti maksājumi vai soda naudas. Sāciet ietaupīt, ja vēl neesat to izdarījis, labāk novērst problēmas, nekā tās atrisināt. Pagaidām atsakieties no lieliem pirkumiem, piemēram, dārgas sadzīves tehnikas, mēbelēm vai automašīnām.

Strēlnieks

Šodien esi uzmanības centrā, izmanto iespēju nodibināt noderīgus kontaktus. Pastāv iespēja atrisināt finansiālas problēmas vai iegūt jaunus draugus. Pievērsiet īpašu uzmanību tam, kas notiek jums apkārt. Kāds mēģina pievilt jūsu uzticību vai panākt kompromisu.

Lasi arī: 5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada aprīlī, lai būtu laimīgāki

Mežāzis

Visās lietās šodien ir vai nu blīvs, vai tukšs, tāpēc iespējami pārpratumi, nevis tie rezultāti, kādus gaidījāt. Jums nevajadzētu zaudēt drosmi, jo jebkurā gadījumā jūs varat atrast kaut ko labu. Un pārsteigumi ļauj pārskatīt savu viedokli par daudzām lietām.

Ūdensvīrs

Kāds, kuru pazīstat, ar savu uzmanību sagādās jums daudz nepatikšanas. Varbūt tas nav patīkamākais cilvēks no jūsu vides, iespējams, liekulis un skaudīgs cilvēks. Esiet piesardzīgs attiecībās ar viņu, līdz saprotat, ko viņš no jums patiešām vēlas. Atvēli laiku ģimenei un mājdzīvniekiem.

Zivis

Veltiet laiku intelektuālām nodarbēm vai mākslai. Zvaigznes dod priekšroku prāta attīstībai un klusām nodarbēm. Labs iemesls, lai pasēdētu ar visu ģimeni uz galda spēli, dotos uz muzeju vai teātri.

Leave a Comment