5 lietas, no kurām jāatsakās 2023. gada aprīlī, lai būtu laimīgāki

Aprīlis ir stabilitātes mēnesis, bet ne 2023. gadā. Bioenerģijas jomas eksperti ir analizējuši planētu pašreizējo stāvokli un salīdzinājuši to ar galvenajām zīmēm un novērojumiem, lai pastāstītu, kas šajā periodā noteikti būs lieks.

Riski

Ne tā labākā planētu stāvokļa un nepastāvīgā noskaņojuma dēļ eksperti vispirms nosaka tabu riskantiem soļiem mīlestībā, biznesā un finanšu sfērā. Centieties savas problēmas risināt metodiski un uzmanīgi. Bezmaksas dāvanu cienītājus aprīlī gaida lielas vilšanās. Ja pēkšņi gribas riskēt, jo pašreizējie apstākļi šķiet piemēroti, tad zini, ka tas tā nav. Visticamāk, jūs kaut ko nezināt vai esat pārāk pašpārliecināts. Ir arī trešā iespēja – tu esi izmisumā. Tas ir sliktākais iemesls riskēšanai. Tas var izraisīt melnas joslas sākumu.

Steigties

Jūsu pūļu un darba augļi kļūs pamanāmi, bet vēlāk. Aprīlī, visticamāk, nāksies vairāk strādāt un pievērst vairāk uzmanības lietām, taču nevajag jau tagad gaidīt, kad kāds tev pateiks paldies. Iemācieties gaidīt, jo šī prasme ir planētas izcilāko un varenāko cilvēku daļa. 2023. gada aprīlī jums ir jāsagaida īstais brīdis, lai sāktu uzbrukumu neatkarīgi no tā, kurā apgabalā tas ir. Tie cilvēki, kuri vienmēr steidzas un gaida, kad viņu pūles atmaksāsies tajā pašā dienā vai nedēļā, vienkārši iztērēs savus nervus. Atturība un nosvērtība ir jūsu labākie draugi.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 3. aprīļa līdz 9. aprīlim

“Klauvēt pie aizvērtām durvīm”

Ja jums tiek liegts darbs, jums nav atkārtoti jāmēģina iegūt darbu šajā vietā. Ja viņi nevēlējās ar jums veidot attiecības, jums nav jācenšas izpatikt šai personai. Aprīlī šāda uzvedība var tevi ļoti pievilt un izraisīt pašcieņas pazemināšanos. Sazinieties ar tiem, kas jums patīk, un veidojiet kontaktus. Palīdziet tiem, kas jums palīdz, kā arī mīliet tos, kas izrāda interesi par jums. Netērējiet savu laiku.

Slinkums

Jā, aprīlis solās būt grūts mēnesis, taču slinkiem izredzes gūt panākumus būs gandrīz nulle. Pārvarot grūtības, jūs varat kļūt gudrāks, taču tās nepāries pašas no sevis. Ir svarīgi būt drosmīgam, stipram garā. Atbrīvojies no slinkuma, ja vēlies kļūt veiksmīgāks. Mēģiniet atrast stimulu sevis pilnveidošanai. Šis ir laiks, kad tikai jūs varat piespiest sevi kļūt aktīvam.

Pārmērīga pieticība

Aprīlī pazemīgus cilvēkus biežāk izmantos manipulatori un toksiskas personības. Pieticība ir laba, bet tikai tad, kad tā ir mērena. Centieties paņemt to, kas likumīgi pieder jums, un nebaidieties pieprasīt to, kas jums visvairāk nepieciešams. Noteikti nav vērts veikt dažus bīstamus manevrus, piemēram, agresiju, taču arī nav ieteicams dot uzvaru ienaidniekiem bez cīņas.

Lai uzzinātu vairāk par to, kāds būs pavasara otrais mēnesis, iesakām izlasīt mūsu rakstus par vislabvēlīgākajām  un nelabvēlīgākajām  dienām. Eksperti atgādina, ka mums joprojām būs iespēja gūt panākumus, neskatoties uz to, ka astroloģiskā situācija ievērojami pasliktināsies.

COMMENTS

Leave a Comment