Horoskops 2023. gada 9. jūlijam: neielaidieties slinkumā

Lauva

Svētdien dari lietas, kas neprasa nopietnu intelektuālu piepūli. Vēl labāk, dodieties uz pludmali, uz mežu vai uz lauku. Pirms darba nedēļas ir jāatpūšas un jāuzņem spēks.

Jaunava

Lielisks laiks mājas uzlabošanai. Pērciet jaunas mēbeles vai, ja līdzekļi neļauj, pārkārtojiet, maksimāli optimizējot telpu. Un arī diena piemērota būvniecības uzsākšanai un vasarnīcas iegādei.

Svari

Ir bijusi saspringta nedēļa un vajag atpūsties, pabūt vienam. Bet, ja vēlaties doties uz randiņu vai ciemos, kāpēc gan ne. Neliedziet sev saziņu un romantiku, ja dvēsele to prasa.

Skorpions

Pieverot acis uz problēmām, tās nepazudīs, taču šāds pasākums ļaus kādu laiku tās ignorēt. Svētdien tieši tā arī vajadzētu – darīt ko patīkamu, atpūsties un domāt tikai par to, kas nesalauzīs trauslo harmoniju.

Strēlnieks

Šodien tev noderēs komunikācija ar bērniem un dzīvniekiem. Izmantojiet iespēju kaut uz īsu brīdi atgriezties bērnībā, kad zāle bija zaļāka un debesis – baloži! Jums ir nepieciešama atpūta un vismaz nedaudz laika, kad nevarat domāt par savām pieaugušo lietām un problēmām.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Mežāzis

Ja šodien vēlaties attālināties no steigas un burzmas, dariet to. Dažreiz ir lietderīgi pavadīt laiku svētlaimīgā dīkdienībā, īpaši, ja rīt sākas kārtējā darba nedēļa.

Ūdensvīrs

Svētdien jāpavada laiks ar radiem. Sarīko kopīgu atvaļinājumu vai braucienu uz izklaides pasākumu! Saziņa ar mīļajiem un pozitīvas emocijas palīdzēs uz dažām dienām uzlādēt labo garastāvokli.

Zivis

Labu ziņu un patīkamu tikšanos diena. Iespējams, saņemsiet ziņas no sena drauga, ar kuru jau sen esat zaudējis kontaktus, un ar prieku atsāksiet saziņu. Vakarā noteikti pastaigājieties svaigā gaisā – pirms darba nedēļas sākuma ir labi jāizguļas un jāapkopo domas.

Leave a Comment