Marss Jaunavas zīmē no 10. jūlija līdz 26. augustam: kā mainīsies enerģija un ko tas mums nesīs

Sarkanajai planētai ir ļoti svarīga un spēcīga enerģija, kas var kļūt par mums uzticīgu pavadoni, mēģinot mainīt savu dzīvi. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kas īsti notiks ar Marsu no 10. jūlija līdz 26. augustam.

Uzreiz jāpiebilst, ka samazināsies planētas labvēlīgā ietekme uz mūsu dzīvi un iekšējo pasauli, tomēr Marss savu pozitīvo enerģiju pilnībā nezaudēs. Tā plūsma, ejot cauri Jaunavas zīmei, būs stabilāka un saprotamāka. Dažas lietas liks jums un man zaudēt saikni ar Visuma pārpilnības centru, taču zvaigžņu jomas eksperti stingri iesaka pierakstīt visas svarīgās domas un uzdevumus, lai šis saziņas kanāls nesabruktu trūkuma dēļ. mērķi un motivācija.

Šis būs ideāls laiks pašpārbaudei

Spēcīgais Marss Lauvā padara to tā, ka jūs un es dažreiz nepamanām savus trūkumus, vienlaikus saglabājot pārliecību. Izrādās, šī pārliecība ir nepatiesa, taču līdz ar Zemes stihiju nākšanu pie varas Jaunavas personā situācija krasi mainīsies. Marss šajā zīmē mēģinās pārliecināties, ka mūsu pārliecība ir balstīta uz kaut kādiem pamatiem, nevis tikai uz kaut ko izdomātu, tālu.

Marss palīdzēs jums un man izvēlēties pareizo ceļu, sākt virzīties uz mērķiem, pārvarēt tukšas bailes un strādāt ar tām, kas patiešām pastāv. Sarkanā planēta parūpēsies, lai mēs pārstātu melot sev. Mēs varēsim atvērt acis un redzēt, ko mēs darām nepareizi un ko mēs darām vislabāk. Mēs spēsim analizēt kļūdas un iemācīties noticēt sev, kā arī pieņemt lēmumus, balstoties uz faktiem, nevis tukšiem minējumiem.

Godīguma un taisnīguma atrašana

Marss parasti nepievērš uzmanību šiem rādītājiem un rakstura iezīmēm, taču, uzturoties Jaunavā, sarkanā planēta centīsies panākt, lai godīgums un pieklājība sāktu ņemt virsroku pār rupjību un neatvairāmu tieksmi pēc peļņas, bagātības, pārpilnības.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Marss Jaunavā neiebildīs, ja jūs un es kļūsim mierīgāki, kā arī izmantosim diplomātiskākas metodes citu cilvēku ietekmēšanai. Tas ir ļoti svarīgi, jo ne vienmēr ir nepieciešams izmantot brutālu spēku. Dažreiz ir svarīgi izmantot inteliģenci, viltību, diplomātiju. Marss Jaunavā būs priecīgs, ja mēģināsim iet radošu ceļu vai vismaz ceļu, kurā nav agresijas.

Samazināts egoisms

Marss Lauvā ir egoisma mājvieta, bet Jaunavā šī planēta vēlēsies redzēt tevī un manī kaut ko citu. Sarkanā planēta vēlēsies, lai cilvēki palīdz viens otram. Šeit nav runa par pilnīgu pašatdevi, bet gan par kaut ko līdzīgu kopīgām pūlēm, mērenu laipnību. Mēs nedrīkstam aizmirst par saviem mērķiem un vēlmēm. Mēģinājums pilnībā izšķīst bērnu, draugu, dvēseles radinieku un vecāku lietās un problēmās novedīs pie pilnīgas izpostīšanas viņu pašu projektos un lietās.

Mums jāmeklē līdzsvars. Tieši šis vārds vislabāk var raksturot Marsa klātbūtni Jaunavas zīmē. Šis ir līdzsvara, mērenības laiks. Padariet savu dzīvi par “universalitātes” sfēru – atpūtieties, tērējiet naudu sev un darbam, reklamējiet savu biznesu, veltiet laiku mācībām. Viss būs labi, kamēr vien nepieķersies vienai lietai.

Būs iespējams ceļot, jo lielāko daļu laika Marsam palīdzēs Merkurs. Šīs abas planētas ļoti labi saplūdīs kopā, radot ideālus apstākļus komandējumiem, jauna darba meklējumiem, jauna biznesa uzsākšanai. Jūsu lietu svarīgumu nevajadzētu diktēt ārējiem faktoriem, bet gan jūsu pašu vēlmēm.

Vēlam veiksmi šajā šķietami parastajā un izmērītajā laikā. Atcerieties, ka Marss Jaunavā prot sagādāt pārsteigumus un parasto pārvērst neticamu notikumu virknē. Zvaigžņu eksperti iesaka beigt meklēt attaisnojumus savām kļūdām. Sāciet strādāt pie sevis.

Leave a Comment