Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: garstāvokļa pārmaiņas ne visām nāks par labu!

Jūlijs un vasara kopumā pamazām tuvojas zelta vidusceļam, tāpēc tagad sākas sievietes enerģijas maksimālas atklāšanas laiks. Sieviešu prognoze atspoguļo zvaigžņu ekspertu ieteikumus, kas palīdzēs jebkuras Zīmes dāmām sastādīt rīcības plānu un veiksmīgu nedēļu.

Galvenā sieviešu patrone Venēras personā joprojām ir spēcīga. Jā, citas planētas ir daļēji ieguvušas bīstamo statusu, taču tas nav iemesls panikai. Telpas enerģija paliks pozitīva, ja skaistās dāmas varēs saglabāt optimismu. Pozitīvi apstiprinājumi palīdzēs viņām sākt nedēļu pareizi . Eksperti uzskata, ka daudzas dāmas tiks atalgotas par viņu pūlēm. Laiks nav viegls, taču tas nenozīmē, ka jums ir jānoslēdzas no pasaules un jāpārraksta visi plāni. Ārkārtīgi svarīgi ir pabeigt ieplānotās lietas, kā arī uzsākt ko jaunu.

Sieviete Auns

Šonedēļ daiļā dzimuma Aunas var mēģināt uztaisīt sev jaunu frizūru. Tas labvēlīgi ietekmēs viņu garastāvokli un enerģiju. Iepriekš mēs runājām par to, kā ar frizūras palīdzību jūs varat piesaistīt veiksmi, bagātību un mīlestību . Šī decembra nedēļa Aunam nesīs labas ziņas un pārsteigumus, taču tos ieraudzīt nebūs tik viegli. Zvaigžņu un planētu enerģija nav īpaši labvēlīga jauniem soļiem biznesa sfērā, pazīšanās un romantiskām tikšanām. Zvaigžņu eksperti iesaka nedēļu sākt uz pozitīvas nots, kā arī vairāk laika pavadīt vienatnē, lai uzturētu labu garastāvokli.

Sieviete Vērsis

Daiļā dzimuma pārstāvēm Vērsim jāiemācās atpazīt cilvēkus ar sliktu enerģiju . Ja viņas var noteikt, kurš ir enerģētiski negatīvs un kurš nav, tas viņiem palīdzēs apiet negatīvo. Ja šīs Zīmes sievietes šonedēļ var sazināties tikai ar patīkamiem cilvēkiem, tad visticamāk viņām veiksies visās dzīves jomās. Enerģijas pieaugumu var ievirzīt mierīgā virzienā, lai pabeigtu ieplānoto biznesu un atstātu laiku saviem mīļākajiem vaļaspriekiem. Piesaistīt veiksmi šajā periodā nebūs grūti ikvienam, kurš atsakās no dīkstāves par labu darbam un mājsaimniecības darbiem.

Lasi arī: Kā zvaigžņu zīmju pārtāvji uzvedas guļamistabā: tas, ko tu vēl nezini…

Lasi arī: Uzticīgākās sievas un vīri saskaņā ar zvaigžņu zīmi: nekad nepiekrāps

Sieviete Dvīņi

Daiļā dzimuma Dvīnes šonedēļ bieži celsies uz nepareizās kājas. Ja tas atkārtosies bieži, labāk ir izmantot padomus, kā novērst nepatikšanas no sliktā rīta garastāvokļa . No 10. līdz 16. jūlijam zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņu dāmām vieglāk izturēties pret negatīvām situācijām mājās un darbā, kā arī nesākt bezjēdzīgus strīdus. Iekšējā harmonija būs svarīga veiksmes sastāvdaļa, tāpēc nedēļas sākumā svarīgi novest jūtas līdzsvarā. Šī taktika pasargās jūs no bezjēdzīgiem strīdiem un ietaupīs dārgo laiku.

Sieviete Vēzis

Šīs Ūdens zīmes pārstāves, visticamāk, spēs saprast, kāda ir viņu dzīves jēga . Mūsu raksts par zvaigžņu zīmju mērķi palīdzēs viņām izvēlēties pareizo virzienu šajā ziņā. Vēža sievietēm šajās septiņās dienās ir svarīgi būt uzmanīgām un neizdarīt izsitumus. Pastāv liela varbūtība zaudēt veiksmi, ļauties mirkļa kaprīzēm, kā arī finansiālajai labklājībai, ļaujoties piedzīvojumu piedāvājumiem no malas. Ar emocijām būs iespējams tikt galā, ja uzraudzīsiet savu veselību, sportosiet un nepievērsīsiet uzmanību nelūgtiem padomiem no malas.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment