Kā katra zodiaka zīme dodas ciemos

Vai vēlaties uzaicināt jaunu draugu ciemos? Noteikti izlasiet mūsu horoskopu un uzziniet, kā tas notiks jūsu mājās. Astrologi saka, ka cilvēki no dažādām zvaigznītēm rīkojas atšķirīgi, tāpēc labāk ir iepriekš zināt, ko gaidīt no viesa.

Auns

Ja Auns nāks ciemos, tad viņa klātbūtne jūsu mājā būs ilga. Un tas nav svarīgi, vai jums tas patīk vai nē. Auns izdzers visu tēju un nedēļu ēdīs visas pārtikas rezerves, turklāt viņš noteikti pieskaras visam, kas pievērsīs viņa uzmanību. Tāpēc ir labāk iepriekš paslēpt to, ko jūs vēlaties pasargāt no Aunu asajām acīm.

Vērsis

Vērsis ciemos uzvedas pieticīgi. Viņš izvēlēsies visērtāko vietu mājā un rūpīgi vēros, kā jūs satraucaties par viņu un mēģināt viņu iepriecināt.

Dvīņi

Ja Dvīņi nāk pie jums, esiet gatavi tam, ka jūs pavadīsiet kopā ar viņiem gandrīz visu dienu. Vizītes mērķis tiks aizmirsts pēc tam, kad tie pārkāps jūsu mājas slieksni. Dvīņi ļoti aktīvi apmeklētāji un dažkārt bezcerīgi, tāpēc labāk ir apspriest sanāksmes ilgumu.

Vēzis

Vēzis ir visnopietnākais viesis. Viņš palīdzēs sagatavot tēju, viņš pats mazgā traukus un pat piedāvā mazu mājsaimniecības problēmu risināšanu. Viņš nepaliks ilgi tavā dzīves vietā, jo viņš respektē citu laiku un personisko telpu.

Lasīt arī: Sieviešu Horo***ps nedēļai: 26. marts – 1.aprīlis – gaidāms enerģijas pieplūdums

Lauva

Lauva mīl doties ciemos. Ja jūs uzaicināt viņu uz mājām, tad neesat pārsteigts, ja viņš sev līdzi uzaicina vēl vairāk cilvēku. Lauva mīl, ka par viņu rūpējas. Viņš ar prieku kļūs par kompānijas dvēseli.

Jaunava

Jaunava ir ļoti norūpējies un nemierīgs viesis. Pa ceļam viņa zvanīs un jautās, vai jūs viņu gaidāt. Ienākot mājā, Jaunava rūpīgi izskatīs visu dzīvokli. Nedod Dievs, ja šīs zīmes pārstāvis ieraudzīs šķībi pakārtu gleznu vai nemazgātus traukus – tas nekavējoties steidzās visu to izlabot.

Svari

Svari – vispieprasītākie viesi. Viņi neprasīs tēju vai kafiju, bet nekavējoties pāries uz viņu vizītes mērķi. Svariem ir labi attīstīta intuīcija un vienmēr radīsies sajūta, kad pienācis laiks doties.

Skorpions

Skorpions ciemos uzvedas ļoti savādi. Viņam ir svarīgi apsvērt visu jūsu māju un izdarīt secinājumus par īpašnieku, pamatojoties uz to, ko viņš redzēja. Šī zvaigznāja pārstāvis jums nekad nepateiks, ja kaut kas viņam nepatīk.

Lasīt arī: Daudz neskaidrību par Slim**cā mirušās Sigitas Nā*es cēloņiem; Ār*ti cenšas skaidrot situāciju

Strēlnieks

Strēlnieks nav ļoti priecīgs iet ciemos, tam ir daudz tuvāk staigāt svaigā gaisā vai atpūsties izklaides vietās. Tāpēc esiet gatavi tam, ka viņš no sliekšņa saka, ka māju pulcēšanās tiek atcelta, un jūs dodaties ar viņu uz restorānu.

Mežāzis

Mežāzis ciemos uzvedas pārāk pieklājīgi, kas var radīt viņam apkārt saspringtu gaisotni. Šie ir visgrūtākie viesi. Jūs patiešām nesaprotat, vai viņam patika vakariņas, un, vai jūs pagatavojat pārāk spēcīgu tēju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs var justies ciemos ļoti brīvi, vai gluži pretēji, justies neērti. Tas viss ir atkarīgs no jūsu viesmīlības pakāpes. Ja jūs iemetīsiet viņam čības un noslēpsieties blakus istabā, Ūdensvīrs jutīsies pārliecināti. Bet, ja jūs auklēsieties ar viņu kā zīdaini, viņš ieslēgsies sevī un gaidīs iespēju aizbraukt pēc iespējas ātrāk.

Zivis

Zivis jūtas ļoti brīvi ciemos. Šī Zodiaka zīmes pārstāvis mīl, kad par viņu rūpējas un interesē viņa lietas. Pēc viņa vizītes bieži vien paliek depresijas un skumjas sajūta. Tas nav nejauši, jo Zivis ir pazīstamas kā ļoti spēcīgi enerģijas vampīri.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment