Horoskops 22. aprīlim – mācieties no pagātnes kļūdām!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 22. aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Lai gan Auns bieži vien ir pārliecināts citu acīs, tagad viņš piedzīvos baiļu sajūtu par nezināmo. Bet bailēm ir lielas acis. Tas ir nepatīkami nezināt, betjūs sagaida ļoti interesants laiks, tāpēc – esiet drosmīgāki!

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 29.aprīļa līdz 18. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Vērsis

Iespējams, ka skaudīgo personu vai preses rīcība var diskreditēt labo Vērša vārdu un iznīcināt to, ko viņš sasniedzis. Jums, tāpat kā ar ugunsgrēku, ir jārūpējas par jebkādām nelikumīgām darbībām un saziņu ar negodīgiem cilvēkiem.

Dvīņi

Planētu stāvoklis var liegt Dvīņiem reālu realitātes uztveri. Iespējams, ilūzija par pārākumu pār citiem, bažas par ārējo labklājību, spēku un līdzekļu sūknēšana tukšām, ideoloģiskām runām, demonstrācijām. Augsti standarti nav slikti, bet jūsu milzīgais pilnveidošanās mērķis var jums dārgi maksāt. Jūsu ambīciju dēļ jūs zaudēsiet daudz enerģijas.

Vēzis

Šajā dienā ir labvēlīga situācija remontam, biznesa pirkumiem, īpašuma jautājumiem, nekustamā īpašuma un zemes iegādei. Parādiet savu ekonomisko praktiskumu. Plānojiet katru savu kustību, ja vēlaties, lai viss jūsu dzīvē būtu kārtībā. Neuztraucieties, bet pievērsiet uzmanību mazajām lietām.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Lauva

Iespējams, ka Lauvām tiks piedāvāts interesants ceļojums. Ja pārējā – tā visa ģimene, atsevišķi nevar. Un ņemiet vērā, ka šis laiks nav pievilcīgs gariem braucieniem.

Jaunava

Tiem, kas plāno iegādāties nekustamo īpašumu, būs labas izredzes realizēt savus plānus. Izvēloties vienu no iespējām, ievērojiet detaļas, ņemiet visu nopietni. Pirms iegādājaties īpašumu, veiciet izmeklēšanu par to cilvēku dzīvi un likteņiem, kuri to iepriekš bija ieguvuši.

Svari

Šodien, daži Svari kļūs populāri, radīs lielu loku paziņu. Ņemot savu viedokli par visu pasaulē, viņi var uzspiest citiem, paši izlemj, kas ir pareizi un saprātīgi. Ikvienam, kurš principa un patiesības aizsegā pārkāpj harmoniju un ievieš naidīgumu attiecībās, var atrasties psiholoģiskā izolācijā. Padomā par to.

LASI ARĪ: 2 katras Zodiaka zīmes puses

Skorpions

Planētu stāvoklis uzlabo fizisko stāvokli un rada jūtas, bet ģimenes saiknes var nopietni kaitēt. Ir garlaicība un monotonija, greizsirdība un valdošie instinkti ir izteiktāki. Mēģiniet ievērot ģimenes etiķeti, noteikumus un tradīcijas. Dzīvē jums būs smagi jāstrādā pie sevis, atbrīvojoties no smagiem defektiem.

Strēlnieks

Šodien, Strēlnieks ar neparastu vieglumu var iepazīties. Pat ja jūsu attiecības nav stabilas, mēģiniet saglabāt sev patīkamākās atmiņas un iespaidus.

Mežāzis

Mežāzis tiks iestatīts, lai sāktu jaunu dzīvi. Daudziem būs nepieciešama fiziska aktivitāte. Visefektīvākais tagad nebūs enerģijas slodzes, bet stiepšanās vingrinājumi un elastība. Ir lietderīgi ikdienas uzturā lietot pārtiku, kas bagāta ar kalciju.

LASI ARĪ: 8 iemesli, kāpēc cilvēki ar labu sirdi pārvēršas monstriem!

Ūdensvīrs

Kāpjot pa karjeras kāpnēm un realizējot savas idejas, jūs varat atstāt neizdzēšamu iespaidu uz daudziem. Izmantojot savu šarmu un daiļrunību, mēģiniet pavērst notikumus jaunā virzienā. Jūs varat ātri izprast problēmas un tās atrisināt.

Zivis

Pateicoties savām komunikācijas prasmēm, jūs varat atrast labu darbu, un jūs varētu pilnībā izmantot savas prasmes un pieredzi. Nebaidieties no grūtībām. Ja nebūtu grūtību ceļā, nebūtu panākumu; ja jums nebūtu ko cīnīties, jūs neko nebūtu sasnieguši.

avots: vedmochka

Leave a Comment