Horoskops 22. jūlijam – esiet pacietīgi sarežģītā situācijā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 22. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Zvaigznes palīdz attīstīt Auna īpašo personisko vai biznesa kontaktu sajūtu, kas tagad var būt noderīga vai nepieciešama. Ieteicams dot dziļu nozīmi jebkurai draudzīgai un biznesa attiecībai. Nepalaidiet garām iespēju uzlabot savu dzīvi.

Vērsis

Šī diena tiek uzskatīta par kritisku. Iespējams kārdinājuma maldināšana. Var īstenot visas domas un vēlmes (gan labas, gan sliktas). Jums ir jākontrolē savas domas, izturieties pret visu ar pacietību. Nepieprasiet no saviem mīļajiem, ko viņi nevar dot. Pieņemiet viņu mīlestību, kā tā ir.

Dvīņi

Diena sniedz psiholoģisku noskaņojumu, lai sasniegtu mērķi ar vienu piegājienu. Ir izdevīgi atbrīvoties no visa pārpalikuma. Neuzturiet attiecības ar nejaušiem cilvēkiem savā dzīvē. Ja jums ir grūti kaut ko mainīt sev un savai videi, nepaziņojiet par likteni, cīnieties ar negatīvām emocijām. Centieties kaut kādā veidā novērst situāciju.

Vēzis

Šajā dienā viss būs veiksmīgs, ja parādīsiet radošu darbību. Zināšanas un pārtika tiek pielīdzināta. Daudzus Vēžus izmainīs cieša realitātes, atjautības, atjautības uztvere. Pat no neskaidrajām un sarežģītām situācijām viņi varēs atrast izeju. Ir nepieciešams izvairīties no kārdinājumiem. Jūs varat izveidot savienojumus ar svešiniekiem, bet vienlaikus atsakieties no piedzīvojumiem, solījumiem par ātru peļņu.

LASI ARĪ: 10 istabas augi, kas iemiesos mīlestību un ģimenes laimi jūsu mājās

Lauva

Diena simbolizē radīšanu, mājās. Labvēlīga plānošana, būvniecība, tirdzniecība. Neskatoties uz vasaras sezonu, jums vajadzētu aktīvi doties uz uzņēmējdarbību, bruņoties ar nepieciešamo informāciju, materiāliem un līdzekļiem, pretējā gadījumā visi svarīgi notikumi aiziet jums.

Jaunava

Nav izslēgts, ka Jaunava saskarsies ar sarežģītu izvēli. Daudzi būs apjukuši, jo situācija šķiet bezcerīga. Saglabājiet savu noskaņu un atcerieties, ka nav nešķīstošu situāciju.

Svari

Jums var šķist, ka viņi vēlas, lai jūs pārvaldītu, uzspiežot atkarību zemapziņas līmenī. Un atkarībā no kāda vai kādam jums nepatīk, tāpēc jūs, iespējams, sacelsieties. Jums nevajadzētu izteikt neapmierinātību. Jo vairāk vēsi jūs būsiet, jo pārliecinošāki būs jūsu argumenti.

LASI ARĪ: Urāns Vērsī: dzīvot pa vecam nesanāks. Ko sagaidīt Zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamajos 7 gados?

Skorpions

Diena neatbalsta Skorpiona personīgo dzīvi. Mīlestības neveiksmes var izraisīt garīgu krīzi. Pat veca, laika pārbaudīta savienība nesniegs komfortu: tuvs cilvēks var padarīt jūs diezgan nervozu. Nogaliniet ambīcijas. Galvenais tagad nav paplašināt savas spējas, bet saglabāt esošās.

Strēlnieks

Šī diena nodrošina Strēlnieka profesionālās un karjeras izaugsmes iespējas. Labākie darbinieki un priekšnieki jums tagad būs tie, kas ir vecāki – viņi labprāt sniegs atbalstu un aizsardzību. Jūs varat paļauties uz vecāka drauga vai pretējā dzimuma vecāku palīdzību.

Mežāzis

Jums būs smagi jāstrādā, lai sasniegtu vēlamo mērķi. Tomēr, ja jūs no tā pilnībā atsakāties, varat saglabāt ne tikai spēku, bet arī materiālos resursus. Izvēlieties, kas ir dārgāks un nepieciešams jums šajā dzīves posmā, un, ja nevarat, jautājiet savam tuvākajiem draugiem.

LASI ARĪ: 3 atslēgas laimei!

Ūdensvīrs

Šī diena simbolizē nepieciešamību pēc brīvības, lojalitātes draudzības, altruisma. Šodien ir jūtīgāka nervu sistēma, sensorie orgāni. Ieteicamas ūdens procedūras.

Zivis

Šīs dienas Sli**bai ir neskaidri simptomi, bet tas ir ļoti labi piemērots psihoterapeitiskajai ietekmei. Novēlota un nepareiza ārstēšana novedīs pie hroniskas Sli**bas formas, tāpēc sazinieties ar pieredzējušu speciālistu un ievērojiet sistēmu, ko viņš izmanto ārstēšanā.

avots: vedmochka

Leave a Comment