Horo***ps 22.maijam – ir pienācis laiks domāt par stabilitāti!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 22. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Diena simbolizē nestabilitāti. Daudzi Auni būs atkarīgi no garastāvokļa “plūdiem”. Jums, iespējams, neizdevās atpūsties pēdējās nedēļas nogalē. Tādā gadījumā jums vajadzētu atpūsties šovakar. Ir lietderīgi izmantot siltu priežu vannu.

LASI ARĪ: 5 patiesākās un godīgākās Zodiaka zīmes

Vērsis

Pasīvā diena. Var gadīties, ka Vērsis zaudēs interesi par dzīvi. Labākajā gadījumā viņi kaut ko darīs, pilnībā atsakoties no atbildības. Atpūtieties, bet neaizmirstiet par lietām, pretējā gadījumā jums var rasties problēmas.

Dvīņi

Dienā ir jāsazinās. Dvīņi var atrast biedrus, lai kur viņi atrastos, kļūs par “sabiedrības dvēseli”. Neuztraucieties par nekādiem nejaušiem impulsiem, tikai piesaistiet uzmanību sev.

Vēzis

Šodien šīs zīmes pārstāvju atkarība palielinās, jo rodas iespaids par uzticamību vai neuzticību, ko citi rada par tiem. Ne vienmēr varat atskatīties uz citiem. Iet savu ceļu.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Lauva

Diena simbolizē izvēli, šaubas. Lauvas var būt neuzticīags visam. Tiklīdz jūs izdarīsiet savu izvēli, miers uzlabosies. Jūs būsiet uzmanīgs pret jūsu izvēlēto, būsiet dāsns un lojāls.

Jaunava

Varbūt pat šajā dienā jūs būsiet pārāk aizņemti, un jūsu mīļie būs ar to neapmierināti. Attiecības ar vecākiem var pasliktināties. Mēģiniet atrisināt konfliktu. Nenorādiet ciešas pretprasības.

Svari

Daudzi Svari jutīs sabrukumu, pasliktinās imunitāti. Vēl viens vīrusu un baktēriju uzbrukums var pārnest tos uz Slim**cas režīmu. Lai izvairītos no imunitātes vājināšanās, ieteicams veikt C vitamīna šoka devu un īstenot preventīvus pasākumus. Noderīgas pēcapstrādes procedūras.

LASI ARĪ: Kas neļauj gulēt tev naktī saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Skorpions

Diena simbolizē neatlaidību. Nepārtraukti cenšoties sasniegt savus mērķus, jūs sapratīsiet, ka galu galā jums izdosies, un tas notiks. Nešķirieties no paredzētā un neapšaubiet savu spēku un spējas.

Strēlnieks

Daudzas Strēlnieka zīmes pārstāvji izceļas ar uzticamību. Viņi var būt pilnīgi uzticami, jo, uzsākot uzņēmējdarbību, viņi to nogādās līdz galam un spēs iegūt ievērojamu peļņu. Zvaigznes konsultē Strēlniekus ieguldīt jaunās elektronikas nozarēs.

Mežāzis

Sarežģītas attiecības var rasties starp vecākiem un viņu jau pieaugušajiem bērniem, bet nebūs iemesla nopietni konfrontēt. Ir jāsaprot, ka bērniem ir tiesības uz pašnoteikšanos. Ļaujiet viņiem veikt neatkarīgu soli. Laika gaitā jaunie Mežāži gūs pieredzi ģimenes dzīvē, un viss būs labi.

LASI ARĪ: Sargeņģeļu padomi caur pulksteni – skaitļu nozīme

Ūdensvīrs

Šodien daži no šīs zīmes pārstāvjiem var parādīties neraksturīgi, tendence dramatizēt, vēlme radīt empātiju. Neaizsargāta sirds. Neapgrūtiniet pārlieku sirdi. Nevēlamas muguras un krūšu operācijas. Ir labi ārstēt nervu sistēmu, locītavas, kājas, redzes orgānus.

Zivis

Diena ir pasīva, kontemplatīva. Sli**ba, kas sākās šajā dienā, ir bloķēta un netiks pārnesta uz orgāniem, bet nepieciešama rūpīga ārstēšana. Koncentrācija ir nepieciešama, steiga ir kontrindicēta. Atgūšanas ķīla, stingri ievērojot medicīniskās receptes.

avots: vedmochka

Leave a Comment