Jupiters Strēlniekā – vēlmju izpildīšanas laiks

Pēc visām retrograda planētu nepatikšanām mēs esam pelnījuši būt laimīgi, un šeit tas ir – Jupitera tranzīts Strēlniekā. Neticamas izredzes mūs pavada visu gadu (līdz 2019. gada 3. decembrim), mēs varam radikāli mainīt savu dzīvi, panākt visu, ko jau ilgi sapņojām. Tas ir pārsteidzošs laiks, kad jūs nevarat zaudēt ne sekundi un atcerieties, ka veiksme mīl drosmīgos.

Jupitera ietekme uz cilvēka dzīvi

Astroloģijā Jupiters ir veiksmes, labvēlības un labklājības planēta. Viņš ir atbildīgs par attīstību un pārpilnību, viņa ietekmes sfēra ietver veiksmi, laimi, varu, sociālo statusu. Mītos Jupiters tika uzskatīts par debesu valdnieku, laipnu un godīgu patronu. Astrologi to sauc par lieliskā prieka planētu, un viņi saka, ka Jupitera stāvoklis personas dzimšanas kartē nosaka, cik daudz viņš var piesaistīt panākumus, naudu un atzīšanu. Ar spēcīgu ietekmi horoskopā, persona ir vienkārši “nolemta” uz panākumiem.

LASI ARĪ: Ziemas saulgriežu diena 2018. gadā

Bet pat tad, ja jūsu horoskopā Jupiters tika atzīmēts tikai garāmejot, no 2018. gada 8. novembra līdz 2019. gada 3. decembrim jūs pakļausieties tās ietekmei. Fakts ir tāds, ka šajā laikā planēta iet caur tās dzimto zodiaka zīmi – Strēlnieku. Jupitera tranzīts caur šo zīmi sola visām zodiaka zīmēm, bez izņēmumiem, panākumus, enerģiju, neticamas izredzes, liela mēroga projektus. Mēs visi esam gaidījuši veiksmi, veicinot karjeras un sociālās kāpnes, labklājību, naudu.

Ko Jupitera tranzīts Strēlnieka zīmē sola

Jupiters, kā jau teicām, ir paplašināšanās un iespēju planēta, un Strēlnieks ir optimistiska, nemierīga un brīvību mīloša zīme. Rezultātā šāda kombinācija piedāvā mums visu iespēju virzīties uz priekšu, brīvāk sasniegt savus mērķus, saprast kaut ko jaunu, iegūt to, ko mēs jau iepriekš esam sapņojuši. Strēlnieks padarīs mūs par noteicošiem optimistiem, viņš iedvesmo mūs iegūt uz kaut ko, un Jupiters dos mums veiksmi, kura nonāk mūsu rokās.

LASI ARI: Kādas briesmas sagaida Zodiaka zīmes 2019.gadā

Jupitera ietekmē Strēlniekā mēs vēlamies brīvību no ierobežojumiem, aizspriedumiem, apstākļiem un citiem blokiem. Mēs, tāpat kā šīs zīmes simbols, kentaurs vēlas “pasēt jaunās ganībās” – izmēģināt kaut ko jaunu, atklāt horizontus un iesaistīties personīgā un profesionālā izaugsmē. Šādi piedzīvojumi citos gada laikos, piemēram, retrograda Plutonā vai Marsā, būtu beigušies ar neveiksmi, bet tagad – jums ir jācenšās izkļūt no neveiksmes.

Kam paveiksies šajā periodā, un kam nē?

Gads, kad Jupiters pārvietojas pa savu zīmi, bez pārspīlējuma, ir triumfa gads. Veiksies visiem un visur, bet pat tādā vispārējās labklājības brīdī būs tie, kuriem visvairāk paveicies, un tie, kam neies tik gludi.

Strēlnieks būs visveiksmīgākais – viņi jau ir spējīgi pastāvīgi virzīties uz priekšu, reti apmierināti ar to, kas viņiem ir šeit un tagad, un Jupiters dos viņiem nepieciešamo enerģiju un spēku. Strēlnieks var burtiski sākt dzīvot no jauna, realizējot visas tās ambiciozās idejas, kas jau ilgu laiku pulcēja putekļus tālu plauktos. Tranzīts arī būtiski ietekmēs cilvēkus, kuru horoskopos Jupiters “iezīmējas”, piemēram, Saule, Mēness vai Akscendants Strēlniekā vai aspekts.

Tomēr, tāpat kā jebkurā medus mucā, ir darvas karote, tāpat šeit. Bet tas nav tas, ka kāds ir neveiksmīgs, tikai ne visi var pilnībā izmantot planētas labvēlīgo ietekmi, ja viņi nespēj tikt galā ar savām vājībām.

– Jupiters Strēlniekā nav labvēlīgs slinkiem cilvēkiem, kuriem nav ambīciju, plānu un mērķu. Riska grupā ir Vērsis un Ūdensvīrs, kam patīk atlikt uz vēlāk un bieži vien izjūt slinkumu.

LASI ARĪ: Kā sagatavoties Jaunajam 2019.gadam saskaņā ar Zodiaka zīmi

– Zemākajā oktāvā planēta var padarīt cilvēkus pārāk aktīvus, ātrus, piedauzīgus, augstprātīgus, viņi ies par spīti, neņemot vērā citu cilvēku intereses un to, ka viņi visi ir ceļā, tādēļ Aunam un Skorpionam visvairāk ir jābaidās. Kaislības karstumā jūs varat sabojāt visu.

– Riska zonā perfekcionisti, kas “neredz mežu aiz kokiem”, – tie paši Jaunavas, zodiaka zīmes, kas dod priekšroku pilīm gaisā un klajos mākoņos – Zivis nevar pieņemt lēmumu ilgu laiku

– Svari, kautrīgi un neizlēmīgie – Vēzis. – Tas nepalīdzēs daudziem tiem, kuri izkliedējas un tērē enerģiju uz desmit lietām, nevis izvirza prioritātes un dodas uz vienu vai diviem mērķiem, piemēram, Dvīņi.

– Ir grūti panākt panākumus cilvēkiem, kas nav gatavi pārmaiņām, piemēram, Mežāzis, un iesēdējušies konservatīvie – Vērsis.

– Lauvām jāpaliek piesardzīgiem un racionāliem, neuzķerties uz glaimiem, lai netiktu iekļauti krāpniecības gadījumos.

Ko darīt un ko nedarīt

Ko darīt:

– Sākt un aktīvi veicināt projektus
– Veidojiet karjeru, virzīties uz augšu pa sociālajām kāpnēm
– Mācieties jauno, uzlabojiet profesionālās prasmes
– Iepazīstiet sevi, iesaistīties personīgajā izaugsmē, plānojiet, izvirzot prioritātes un izvirzot mērķus vismaz uz gadu
– Esiet redzami, sazinieties, nododiet noderīgus kontaktus
– Brauciet uz ārzemēm, sazināties ar ārzemniekiem

Ko nedarīt:

– Slinkot, peldēt mākoņos
– būt spītīgam, konservatīvam, pedantiskam
– pievērsieties detaļām, neredzot “mežu aiz kokiem”
– Risināt desmiti uzdevumus uzreiz, nevis vienu vai divus
– Neuzmanīgi, iesaistīties piedzīvojumos, saistīties ar Krā***kiem
– būt karstiem, augstprātīgiem un iet uz priekšu, neskatoties uz neko

avots: esotericblog

Leave a Comment