Horo***ps 23.februārim: nomaini agresiju pret smiekliem un tev veiksies!

Šī diena solās būt visnotaļ veiksmīga, lai gan ieteikums ir izvairīties agresijas un dusmu lēkmēm. ieteicams pēcpusdienu pavadīt svaigā gaisā vai patīkamā kompānijā!

Auns

Šī diena var būt labvēlīga visam, kas saistīts ar mīlestību un personīgo dzīvi. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams vairāk laika pavadīt ārpus mājas sienām, jo ​​ir iespēja satikties ar savu likteni. Izvairieties no parāda saistībām.

Vērsis

Šajā periodā jūs sagaidīsiet galvenokārt patīkamus notikumus. Tiks parādīti jauni interesanti priekšlikumi, kuriem vērts pievērst uzmanību. Iesaistoties tajā, stiprinās jūsu pozīcijas, bet atstājiet laiku dialogam ar draugiem.

Dvīņi

Labāk ir atlikt svarīgus jautājumus. Tagad jūs varat atrast sev daudzos jautājumos nekompetentu vai vienkārši būt kļūdaini savā ticībā. Galvenais ir neiztērēt laiku negatīvām emocijām. Atbalsts un saprātīgs draugu un radinieku ieteikums palīdzēs justies pārliecinošāk.

Vēzis

Šī diena var būt emocionāli karsta. Ja jūs nevēlaties atvainoties savu radinieku vai citu priekšā, tad mēģiniet saglabāt savu vārdu un emociju kontroli. Tādējādi būs iespējams izvairīties no konfliktiem, un jūsu reputācija necietīs.

Lasīt arī: 5 finanšu panākumu noslēpumi, kas palīdzēs jums kļūt bagātiem

Lauva

Var rasties vairāki šķēršļi, kurus būs grūti pārvarēt. Atturieties no jebkādas dusmu un agresijas izpausmes. Tiklīdz jūs zaudējat savu attieksmi, jūs tūlīt izjūtat pārpratumu un konfrontāciju atmosfēru.

Jaunava

Ir iespējama mazi strīdi ar mīļoto vai vecāko ģimenes locekli. Šo nesaskaņu radīs nevis fundamentālas atšķirības, bet vienkārša nevēlēšanās klausīties vienam otru. Netaupiet siltos vārdos, dāvanas un uzmanības zīmes.

Svari

Šī diena ir labvēlīga izklaidei, kā arī sanāksmēm, sarunām un biznesa vadībai. Ja jūs nolemjat apmeklēt savu draugu, tad mēģiniet ņemt vērā savu mīļoto. Pretējā gadījumā jūsu uzvedība būs aizvainojuma avots.

Skorpions

Jūs varat izpausties kā pārāk emocionāla persona un radīt daudz nepatikšanas ne tikai sev, bet arī citiem. Esiet piesardzīgs ar jaunām paziņām. Galvenā uzmanība jāpievērš mājas, ģimenes un radinieku saitēm.

Lasīt arī: Ķiplokiem ir spēcīga pret mikrobu iedarbība

Strēlnieks

Mēģiniet pārliecināties, ka ikdienā ir vairāk optimisma. Kļūdu iespējamība ir, bet jūs tās pamanīsiet un labosiet agrāk, nekā radīsies problēmas. Neapvainojiet savus mīļotos ar savu neuzmanību vai vārdiem, kas ir izmesti steigā.

Mežāzis

Jums tagad ir daudz enerģijas. Jūs varat kļūt par jebkuras kompānijas dvēseli un uzzināt jūsu optimismu. Bet pastāv risks, ka tu būsi kā magnēts, kas piesaista negodīgus cilvēkus, bet no tā vajadzētu rūpīgi izvairīties. Jums ir jāpievērš vairāk laika savai Vese***ai un piemērotībai.

Ūdensvīrs

Periods ir piemērots veselīgām aktivitātēm. Situācija komandā un attiecības ar iestādēm kļūs brīvākas, un instrukcijas būs interesantas. Veiksmīgi noritēs sarunas, biznesa tikšanās un dokumentu parakstīšana. Izvairieties no negatīvām emocijām un pārmērīga darba. Jūs pavadīsiet vairāk laika tuvu cilvēku kompānijā.

Zivis

Rūpējieties par jūsu stiprajām pusēm un izvairīties no stresa situācijām. Ir nepieciešams domāt par profesionālajām tēmām. Iespējams, ka domās radīsies interesantas idejas un negaidītas atbildes uz jautājumiem, kas ilgu laiku ir jūs satraukuši. Jauni paziņas, tas ir ļoti piemērots periods.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment