Zīlēšana pēc pulkstens: ko par nākotni var pastāstīt spoguļattēla skaitļi

Pastāv neskaitāmi zīlēšanas veidi, tāpēc katram ir savas izvēles iespējas, izvēloties veidu, kā prognozēt nākotni.

Šis veiksmes stāsts daudzos aspektos ir saistīts ar numeroloģiju, vecāko skaitļu zinātni, kas ir vairāk nekā 3000 gadus veca. Skaitļi reti mūs maldina, jo katram no viņiem ir sava enerģija, tā nozīme.

Zīlēšanas noteikumi pēc pulksteņa

Katrs no mums dzīvo ar savu pulksteni, tas ir, laiks ir noteikts citādi. Vislabākais zīlēšanai ir pulkstenis, kurā jūs visbiežāk skatāties. Tas var būt pulkstenis jūsu datorā, mobilajā tālrunī, pie sienas vai rokas pulkstenis.

Lasīt arī: Eksperts: Par Rimšēviča “nedarbiem” banku aprindās Eiropā runā jau daudzus gadus

Laiks ir simbolisks, jo tas nav dzīvs un nav Mir*s. Tas vienmēr pastāvēs, atgādinot mums, cik daudz ir atstāts un cik daudz iespējams. Tas mums arī atgādina, ka cilvēkam ir jādzīvo tagadnē, tas ir, tagad un tikai tagad.

Pirmkārt, zīlēšana pēc pulksteņa ir visprecīzākā otrdienās un sestdienās. Tas nekādā ziņā nenozīmē, ka citās dienās skaitļi neko nesaka. Viņi var pateikt dažus interesantus faktus par nākotni vai dot nepieciešamās konsultācijas. Ezoteriskas eksperti nevar izskaidrot šo fenomenu, bet viņi zina, ka noslēpums slēpjas īpašajā otrdienas un sestdienas enerģētikā.

Ir ļoti svarīgi atcerēties, ka jūs nevarat gaidīt un mēģināt zīlēt pēc laika, kad stundas un minūtes veido skaistu kombināciju kā 11:11. Šajā rakursā vissvarīgāk ir atcerēties nejaušību, kas visu vada. Pretējā gadījumā ikviens varētu zīlēt bezgalīgi. Protams, pastāv situācijas, kad otrdienās vai sestdienās pēc nejaušības principa vairākas reizes pēc kārtas jūs redzat “skaistus” skaitļus. Šajā gadījumā jūs varat tikai pateikties par dāvanu liktenim, izlasīt spoguļa attēla interpretāciju un uzzināt, kas tuvākajā nākotnē gatavojas.

Ciparu vērtības

Dažādās kultūrās skaitļu vērtības sākotnēji tika interpretētas dažādos veidos. Romieši bija liktenīgi, piemēram, tikai pulksten 00:00 un 12:00. Austrumos Ķīnas, Taizemes, Korejas un dažu citu valstu tautu uzmanība pievērsta tikai pusnaktij. Ar laiku, kad pulkstenis kļuva elektronisks, cilvēki sāka ievērot jaunus modeļus. Tagad ir daudz skaitlisku laika kopu, kas var pateikt par nākotni vai sniegt svarīgu padomu. Tie ir sadalīti skaitļos un skaitļos pirmajā lielumā un otrajā lielumā. Pirmie ir vissvarīgākās prognozes. Lai pārliecinātos, ka tā ir precīza, izmantojiet pulksteni ar 24 stundu laika formātu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment