Horoskops 23.oktobrim – būs nepieciešams paņemt pauzi darbībās!

Svari

Diena ir labvēlīga tirdzniecībai, nekustamā īpašuma pirkšanai. Ienesīgi pirkumi, jo īpaši rotaslietas. Pēcpusdienā ir iespējamas mazas Vese***as problēmas. Vingrinājumi vai kāju vannas ir noderīgas. Iespējami pravietiski sapņi.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Skorpions

Raugieties, lai stiprinātu savu veselību un uzticību saviem tuviem cilvēkiem, jo ​​ir iespējams nedaudz vilties jūsu personīgajā dzīvē. Pirmā dienas puse ir pilna ar nepareiziem aprēķiniem vai maldiem – jūsu pārmērīgais loģiskums radīs finansiālus zaudējumus. Pēcpusdienā radīsies iespēja radošumam. Nav izslēgts, ka personīgās dzīves maiņa būs labāka.

Strēlnieks

Aktīvā diena, kas būs labvēlīga fiziskām aktivitātēm, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Saziņa ar draugiem, kolektīvā izklaide ļaus jums parādīt savus talantus, radīt pozitīvas emocijas. Lai sasniegtu harmoniju attiecībās, neuzstājiet uz savu viedokli, bet esiet patiesi un godīgi ar saviem mīļajiem.

Mežāzis

Dzīves potenciāls ir visaugstākajā līmenī, tāpēc veiksme tev palīdzēs visur. Jaunas svarīgas uzņēmējdarbības labvēlīga plānošana, apkopošana, domāšana, relaksācija dabas klēpī tuvu cilvēku kompānijā. Nodarbības ar mīļoto lietu atvieglo nervu nogurumu.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Ūdensvīrs

Laba diena ceļojumiem, brīvā daba. Iespējams nekustamā īpašuma pirkšana. Šodien jūs nevarat rādīt mantkārību, pretējā gadījumā iespējamā peļņa būs nenozīmīga. Atceliet visu uz citu dienu un veltiet šo dienu savai ģimenei, pārgājieni pa mežiem, lasīšana nāks par labu.

Zivis

Jūsu intuīcija un prātīgs aprēķins precīzi noteiks uzvedības situāciju un taktiku. Realitāte atbilst jūsu idejai par to. Izdevīgi lieli pirkumi, nekustamā īpašuma pirkšana. Patīkami negaidītie jaunumi var mainīt jūsu plānus.

Avots: vedmochka

Leave a Comment