Horoskops 25.novembrim – dažus sagaida nepatikšanas ģimenē, citi nespēs tikt galā ar problēmām!

Svari

Ilustratīvas idejas var aizēnot realitāti, maldināt vai viltus solījums radīs vilšanos. Izvairieties no jaunām paziņām, izklaidējieties, sazinoties ar draugiem un paziņām. Pievērsiet uzmanību īpašumam. Iespējama zādzība vai ugunsgrēks. Svaru sievietēm ir jāuzmanās no jaunām paziņām.

Lasi arī: No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Skorpions

Labvēlīgs treniņš, komunikācija, atpūta un izklaide. Iespējams, ka diena jums ilgi tiks atgādināta ar vispārējas harmonijas, miera un pareizo lietu gaitu. Iespējama radošā iedvesma, jauna iepazīšanās. Veicot mājas uzlabošanu vai remontdarbus, jābūt uzmanīgiem – pēcpusdienā var būt traumas vai kļūda, kas atliek lietas pabeigšanu.

Strēlnieks

Jaunāko laiku sākumi vai idejas var dot ātrus un nozīmīgus rezultātus. Iespējams, ilgi gaidītās ziņas vai tikšanās ar partneri, kas būs jūsu mērķtiecīgu vēlmju pabeigšana. Diena ir veiksmīga iegādei, lieliem kapitāla ieguldījumiem un pirkumiem. Attiecībās ar mīļoto ir labāk ierobežot savas emocijas. Liela skandāla varbūtība ir ārkārtīgi augsta.

Mežāzis

Zvaigznes iesaka būt piesardzīgam ar jaunām paziņām. Nav ieteicams aktīvi darboties profesionālajā jomā – nelieli pārpratumi, tukšas sarunas var novest jūs no prioritārām darbības jomām vai radīt kaitējumu. Garlaicīgs, saprātīgs ieskats par jūsu spējām un labestību pret citiem palīdzēs pārtraukt negatīvās dienas tendences. Vakarā ir iespējama viegla depresija un nervu sabrukums. Sapņi jāinterpretē otrādi.

Lasi arī: 2019. gada horoskops no astroloģes Andželas Perlas – pārmaiņu gads, daudziem būs iespēja atbrīvoties no problēmām un iegūt mieru!

Ūdensvīrs

Morālās tīrības diena, lepnības noraidīšana, ilūzijas, atbrīvošanās no citu domām. Negatīvās tendences novedīs pie finansiāliem zaudējumiem vai neparedzētiem izdevumiem. Problēmas ar pretējā dzimuma personām nav izslēgtas. Jaunas idejas vai svešas sekas ir maldināšana. Visi jautājumi tiks atrisināti, ja jūs rīkosieties apzināti un rūpīgi. Iespējamas nelielas Vese***as problēmas.

Zivis

Komerciālie jautājumi attīstīsies labi un sniegs vēlamos rezultātus. Laba diena, lai pabeigtu lietas, pieņemtu svarīgus lēmumus, sazinātos, ģimenes attiecības. Labas ziņas, kas saistītas ar tuviem cilvēkiem vai profesionālās darbības panākumiem, nav izslēgtas. Dienas sākums ir labvēlīgs kolektīvām prasībām, kopīgiem pasākumiem, aicinājumiem varas iestādēm.

Avots: vedmochka

Leave a Comment