No kā jums ir nepieciešams atvadīties 2018.gadā saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi: astroloģes Vasilisas Volodinas padoms

Lai nākamais gads būtu veiksmīgs, ir nepieciešams pabeigt jau sāktos darbus un atbrīvoties no dažiem paradumiem. Astrologa Vasilisas Volodinas ieteikumi palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi 2018. gada beigās.

2018. gads beigsies. Astrologi jau ir izstrādājuši horoskopu nākamajam gadam, kur jūs varat atrast daudz noderīgu padomu. Tomēr dažas lietas labāk atstāt aizejošajā gadā, un pēc tam drīz jūs varēsiet mainīt savu dzīvi uz labo pusi un tuvoties saviem mērķiem.

Auns

Auns zīmes pārstāvjiem aizejošā gadā vajadzētu atstāt stūrgalvību, jo šī kvalitāte neveicina viņu mērķu sasniegšanu, bet gan otrādi, liedz Auniem atzīt savas kļūdas. Ne vienmēr ir nepieciešams pierādīt savu taisnību un izskaidrot attiecības ar tiem, kuriem ir atšķirīgs viedoklis. Iespējams, ka citu cilvēku viedokļi un ieteikumi palīdzēs Aunam izdarīt pareizo izvēli vai atrisināt sarežģītu problēmu, tādēļ jums vismaz dažkārt ir jāuzklausa tie.

Lasi arī: Horoskops 2019. gadam sievietēm – radīsies iespēja izaugsmei un dzīves kvalitātes uzlabošanai!

Vērsis

Vērsim ir jāatbrīvojas no ieraduma pastāvīgi ekonomēt. Neskatoties uz to, ka daudzi uzskata, ka šī kvalitāte ir pozitīva, tas neļauj Vērsim baudīt dzīvi un dažreiz iepriecināt sevi ar pelnītiem pārsteigumiem. Neierobežojiet sevi ar visu: dažreiz jums ir jāatbilst jūsu vēlmēm.

Dvīņi

Horoskops sola labu gadu Dvīņu, bet tikai tad, ja viņi sāk pievērst lielāku uzmanību saviem mīļajiem. Bieži vien Dvīņi koncentrējās tikai uz viņu interesēm. Astrologi iesaka šī zvaigznāja pārstāvjiem vairāk interesēties par mīļoto dzīvi un vismaz dažreiz sniegt nesavtīgu palīdzību. Tādējādi Dvīņi veiks pirmo soli uz laimīgām pārmaiņām.

Lasi arī: Kuras Zodiaka zīmes sagaida panākumi 2019. gadā: Pāvela Globa horoskops

Vēzis

Vēzis pārāk bieži dramatizē, un šis ieradums ir jānovērš jau 2018. gadā. Nākamais gads sniegs šī zvaigznāja pārstāvjiem daudz pozitīvu brīžu, bet pesimisma dēļ Vēži var to pat nepamanīt. Neaizsedziet notikumus. Ja Vēzis var atrast pozitīvu emociju avotu, tad 2019.gadā viņu dzīve kļūs gaišāka un bagātāka.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment