Horo***ps 26. jūlijam – šķiršanās no mīļajiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 26. jūlijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Labvēlīga iepirkšanās diena. Daudzi vēlēsies veikt dzīvokļa, kotedžas, garāžas sakārtošanu. Būs vēlme pārskatīt savu garderobi. Viegli atbalstiet visas konstruktīvās iniciatīvas un mēģiniet darīt visu, kas ir atkarīgs no jums visaugstākajā līmenī.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji šodien var izpausties sociālajā jomā, darbā, atpūtā mājās, Slim**cās un reliģiskās organizācijās. Jūs varēsit pilnībā sasniegt savas vēlmes, ja piedalīsities cīņā, lai atrisinātu sociālos konfliktus un netaisnību.

Dvīņi

Var parādīties līdera spējas, veiksme visās lietās, taču pastāv bezspēcības iespēja jebko darīt krīzes situācijā. Jums, bez šaubām, ir spējas, kas palīdz sasniegt noteiktus panākumus jūsu darbā. Bet jums ir arī trūkumi, kurus nevajadzētu aizmirst. Tāpēc grūtā brīdī lūdziet palīdzību.

Vēzis

Iespējams, ka enerģisks, ambiciozs, strādīgs Vēzis var kļūt atkarīgs no apkārtējās vides vai radiem. Naudas var būt daudz, tad nedaudz. Uztveriet visu nopietni, it īpaši savus pienākumus. Neatkarīgi no tā, vai esat darbā vai mājās, plānojiet katru soli un tad pārliecinieties, ka viss ir kārtībā.

LASI ARĪ: 10 sapņi, kas sola veiksmi un naudu

Lauva

Ja šodien satiksiet piemērotu cilvēku, jūs varēsiet daudz viņam pateikties. Nebaidieties no pārvietošanās, ceļošanas vai partneru maiņas. Iemācieties pielāgoties katrai dzīves situācijai.

Jaunava

Šodien Jaunava ap sevi pulcēs lielu draugu loku. Tajā pašā laikā ambiciozajiem šīs zīmes pārstāvjiem būs svarīgs ielūgumu sociālais statuss. Jums ir jāizgaismo skaidra ambīciju izpausme ar smalku humora, šarma un labas gribas izjūtu.

Svari

Visas finanšu manipulācijas šodien būs nevietā. Jūs varat zaudēt vairāk, nekā iegūstat. Vislabākais ir skatīties ārpus horizonta, uzrakstīt maksimālo programmu.

LASI ARĪ: Kā uzzināt savu sargeņģeli pēc dzimšanas datuma

Skorpions

Visas Skorpiona darbības tiks novirzītas uz viņu pašu pacelšanos. Tiem, kam ir kaut kas ko teikt pasaulei, ir grūts periods, kas viņiem ir priekšā, viņiem uzkāpt ļoti grūti, „caur ērkšķiem līdz zvaigznēm”. Ja jūs esat konsekventi, dažas no vecajām idejām piepildīsies.

Strēlnieks

Šī diena tiek atzīmēta ar Strēlnieka nopelnu atzīšanu. Komerciālā darbība nesīs panākumus, cieņu un jaunas iespējas. Tu vari lepoties ar sevi tuvinieku priekšā. Sviniet uzvaru kopā ar visu ģimeni, vēlams restorānā.

Mežāzis

Mūsdienās ir iesaistīti sarežģīti mehānismi, kas ir paslēpti no vienkāršām acīm, bet kas pavada pozitīvas izmaiņas Mežāžu raksturā. Mēģiniet īstenot ilgtermiņa plānus. Darbs nesīs slavu un peļņu, kā arī pašapmierinātību.

LASI ARĪ: 6 pazīmes, ka melnā maģija ietekmē tevi

Ūdensvīrs

Šīs dienas apstākļi Ūdensvīram var radīt problēmas mājās, vecākiem, nekustamajam īpašumam. Daudzus interesēs emigrācijas, pārvietošanās jautājumi. Steidzīgi nelieciet parakstus uz  līgumiem. Un vispār ir jēga atlikt līgumu parakstīšanu.

Zivis

Stabils darbs vienā virzienā var novest pie lieliem panākumiem. Jūs varat saņemt aizdevumu, kaut ko iegādāties savai mājai, pēc testamenta atrisināt strīdīgo jautājumu.

avots: vedmochka

Leave a Comment