Lieciet viņai gribēt Jūs vēl pirms esat tikuši līdz guļamistabai! Ko sievietes dievina vīriešos?

Sievietes vīriešus iekāro ar visām savām maņām vēl pirms kāda no pusēm ir izteikusi piedāvājumu kopā doties mājup. Kā panākt, lai noskatītā dāma Jūs gribētu? Kas ir vīriešu arsenālā pieejamie labākie sieviešu uzbudināšanas līdzekļi vēl ārpus guļamistabas? Atbildes uzziniet turpinājumā!

sieviešu uzbudināšanas līdzekļi

Foto: Shutterstock.com

Rūpes par sevi

Sarakstu sāksim ar visātrāk pamanāmajiem aspektiem, un pirmais ir – cik kopts ir vīrietis. Palūkojieties uz sevi spogulī – vai ir pienācis laiks apmeklēt frizieri? Varbūt ir laiks noskūties? Kādā stāvoklī ir Jūsu sejas āda? Un roku un kāju nagi? NOST AR STEREOTIPIEM! Arī vīrieši drīkst un ir pat ieteicams apmeklēt kosmetologa kabinetu un manikīra-pedikīra salonu, jo nav nekā šausmīgāka par nekoptām rokām un sejas ādu.

Gaumīgs apģērbs

Šeit sieviešu viedokļi var dalīties atkarībā no personīgās gaumes, bet lielākā daļa dāmu piekritīs, ka nošņurcis krekls, zeķes sandalēs, bikses, kas neapsedz sēžamvietu un staklē karājas kā maiss noteikti nav labais tonis. Ja neesat drošs, kā iekārdināt sievieti ar savu apģērbu, dodieties uz tikšanos ar stilistu! Pačukstēsim – daļai sieviešu ļoti patīk apģērbs, kas izceļ vīriešu ķermeņa aprises – slim fit bikses, krekli, žaketes.

Trenēts augums

Turpinot runāt par ķermeņa aprisēm – nav nekāds noslēpums, ka sievietēm acis iemirdzas, ieraugot vīriešu “sešpakas”, izteiksmīgas bicepsu līnijas, formīgus dibenus un, ja vēl ir redzama V-līnija… Taču neraizējieties, ja neesat Švarcnēgera jaunības formā – pilnīgi pietiks ar to, ka pāri bikšu jostai nevelsies vēders un dibens būs formīgāks par pankūku un stingrāks par želeju.

Inteliģence un pašpārliecinātība

Izrādās, ka pašpārliecinātību var sajust gandrīz vai līdzīgi, kā jūtam siltumu – ar ķermeni! Tāpēc nav vajadzības aizrauties ar lielīšanos un narcistiskām frāzēm – tās iespaidu par Jums tikai pasliktinās. Ļaujiet sievietei gūt pavisam nelielu ieskatu Jūsu inteliģencē – dāmām patīk gudri un viedi vīrieši, jo tas parāda, ka Jūs būsit spējīgs atrisināt visdažādākās problēmas. Taču atkal – neaizraujieties ar terminoloģiju vai kodolfiziku: ja sieviete nesapratīs, par ko Jūs runājat, interese zudīs un radīsies pārgudra tēvaiņa iespaids.

Manieres

Mūsdienās nav nekā apburošāka par īstu džentlmeni. Savaldziniet sievieti:

  • atverot viņai durvis;
  • palaižot pa priekšu;
  • pasniedzot roku, ejot pa kāpnēm;
  • palīdzot uzvilkt vai novilkt mēteli;
  • piebīdot krēslu, kad sieviete apsēžas;
  • palīdzot nest mantas.

Ja trūkst ideju, kā kļūt par džentlmeni, noskatieties kādu seno laiku filmu!

sieviešu uzbudināšanas līdzekļi

Foto: Shutterstock.com

Zelta rokas

Sievietēm patiesi no visas sirds patīk, ka vīrietis prot saremontēt ko vairāk nekā tikai ieskrūvēt izdegušu spuldzīti. Brīnumus darīs pat tikai salabots skapis vai plauktiņš! Turklāt remonta meistars ir viens no populārajiem porno filmu tēliem – tad iedomājieties, kādas fantāzijas notiek sievietes galvā, kad viņa ierauga Jūs, nodevušos remontdarbiem!

Mīlestība iet caur vēderu

Seksīga ir arī vīrieša prasme gatavot ēst. Pelmeņi, makaroni un tostermaizes šoreiz nesniegs vēlamo rezultātu. Apgūstiet kādu sarežģītāku recepti, iemācieties izcept pīrāgu, vai vēl labāk – gatavojiet ēst, paaiciniet sievieti palīgā, bet tā vietā, lai liktu viņai strādāt, koķetējiet ar viņu un rotaļājieties ar pārtikas produktiem – rotaļīgums ir lielisks priekšspēles sākums!

Sieviešu uzbudināšanas līdzekļi guļamistabā

Kad jau būsiet nonākuši līdz tuvībai, sievietes uzbudināšanai izmantojiet savas rokas, lūpas, mēli, degunu, elpu, zobus, matus un citas ķermeņa daļas, sākot ar viegliem pieskārieniem un pamazām sagatavojot partneri lielajai baudai. Guļamistabā lieliski iederas arī tādi sieviešu uzbudināšanas līdzekļi kā dažādas seksa rotaļlietas, aromātiskās sveces un masāžas eļļas, ko var iegādāties seks-šopos. Ienāciet intīmpreču interneta veikalā Supersex.lv un iegādājieties visu aizraujošam seksam nepieciešamo par izdevīgām cenām!

Leave a Comment