Kā uzzināt savu sargeņģeli pēc dzimšanas datuma

Debesu aizstāvis ir karai personai, neatkarīgi no dabas un rīcības. Pat ļaundarus un ateistus sargā debesis. Lai patrons palīdzētu, ir svarīgi ticēt un uzturēt kontaktus ar viņu.

Katrs vismaz vienreiz ir saskāries ar situāciju, ko var saukt tikai par brīnumu. Daudzi cilvēki šādus fenomenus saista ar instinktu, prognozēšanu, veiksmi, bet fakts paliek fakts: kaut kas dara, noņem, brīdina mūs. Ticīgie apgalvo, ka tas ir eņģeļu atbalsts. Lai iegūtu debesu aizbildinību un labāk izprastu zīmes, jums vajadzētu uzzināt vairāk par eņģeli. Šim nolūkam mēs piedāvājam izmantot numeroloģiju un veikt vienkāršus aprēķinus.

Kā uzzināt eņģeļa vecumu un dzimumu pēc dzimšanas datuma

Uzzināt dievišķā aizsarga dzimumu un vecumu nav grūti. Šim nolūkam ir nepieciešams tikai jūsu dzimšanas datums. Svarīgs punkts: eņģeļa vecums dzīves laikā paliek nemainīgs.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, no kurām jums ir nepieciešams atbrīvoties, lai kļūtu bagātāki un laimīgāki

Aprēķins, lai noskaidrotu jūsu aizbildņa vecumu. Pieņemsim, ka esat dzimis 1968. gada 13. maijā. Lai noskaidrotu, cik daudz gadu eņģelim, ir nepieciešams saskaitīt dzimšanas un mēneša skaitļus: 1 + 3 + 0 + 5 = 9. Tāpēc viņš ir 9 gadus vecs, kas nozīmē, ka viņš izskatās kā bērns, bet nav iespējams zināt īsto vecumu. Iespējams, ka viņš var būt vairāku simtu gadu vecs.

Debesu būtnes dzimums tiek aprēķināts līdzīgi, aprēķinam tiek pieskaitīts tikai jūsu dzimšanas gads: 1 + 3 + 0 + 5 + 1 + 9 + 6 + 8 = 33. Mēs nonākam pie viena numura: 3 + 3 = 6. Ja aprēķins izrādījās pāra skaitlis, tad eņģelis ir vīrietis, ja nepāra skaitlis – sieviete. Pēc šī skaitļa jūs varat arī uzzināt jūsu patrona raksturu un viņa atšķirīgās iezīmes.

Raksturīgais sargeņģelim

0 – Uguns eņģelis. Tas ir augstākā līmeņa eņģelis, kurš atbalstīs jebkuru biznesu. Debesu aizbildnis ir ļoti spēcīgs, bez aizsprieduma palīdz visos sarežģītos dzīves apstākļos. Bez jebkādiem lūgumiem un lūgšanām viņš steidzas palīdzēt, novērš nepatikšanas, neatstāj mūs ar grūtībām. Parasti šāds eņģelis stāv aiz tā, kurš ir īpaši neaizsargāts pret negatīvu ietekmi no ārpuses.

1 – Svētuma eņģelis. Šis eņģelis ir attēlots ar milzīgiem spārniem, kas izplešas aiz muguras. Personas ar sliktu veselību aizbildnis. Pastāv viedoklis, ka pēc dzimšanas eņģelis pieskaras ar savām lūpām pie cilvēka, atstājot zīmes uz viņa ķermeņa, dzimumzīmju vai vasaras raibumu veidā. Sirsnīga lūgšana Eņģelim palīdz pārvarēt visus likteņa pārbaudījumus.

2 – Gaismas eņģelis. Eņģelis mēģina sazināties ar personu, nākot pie viņa sapņos. Pirms briesmām viņš var pārvietot mājas objektus, kas atspoguļojas spoguļu virsmās. Viņa klātbūtni var sajaukt ar poltergeistu vai ļaunu garu, bet tā ir miglaina ideja, patiesībā patrons cenšas pievērst uzmanību sev un novērst nepatikšanas.

3 – Gaisa eņģelis. Gaisa eņģelis ir neredzams, bet to var saskatīt ar dīvainām skaņām, trokšņiem. Jums nav jābaidās no tā, jo dīvainas skaņas norāda, ka eņģelis ir kaut kur tuvumā un mēģina kaut ko pateikt. Speciālisti atgādina, ka ar šādu patronu vajadzētu sazināties un pastāvīgi aicināt viņu lūdzot lūgšanu.

4 – Gudrības eņģelis. Ir nepieciešams uzklausīt šī patrona norādījumus. Viņa palīdzība ir nodot pareizās domas personai. Lūgšana eņģelim palīdz iegūt viņa atbalstu, kas tiek pausts pareizā lēmuma pieņemšanā. Ja gudrības eņģelis aizsargā jūs, tas nozīmē, ka jums ir visas iespējas sasniegt milzīgus augstumus zemes dzīvē, jo patrons sniedz jums piesardzību, uzņēmējdarbību, asu prātu un atjautību.

5 – Varas eņģelis. Tas ir ļoti drosmīgs un spēcīgs patrons. Viņš nāk cilvēkam palīgā, kad viņš ir skumjš. Sargājamā asaras liek eņģelim meklēt veidus, kā atrisināt problēmu. Debesu būtne dod cilvēkiem drosmi, dzelzs saķeri un tērauda raksturu. Viņa palīdzība var būt gan fiziska, gan garīga. Arī eņģelim ir zobens, ar kuru viņš šķērso visus šķēršļus.

6 – Radošuma eņģelis. Dod personai dāvanas un netradicionālu domāšanu. Nodrošina atbalstu izmisuma un skumjas brīžos. Jūs varat sazināties ar patronu ar radošām aktivitātēm un radīšanu. Viņa palīdzība nāks nekavējoties un nekavējoties izkliedēs visus mākoņus, negatīvo un depresiju. Ar debesu patrona skaistumu cenšas parādīt pareizo ceļu no sarežģītās dzīves situācijas.

7 – Enerģijas eņģelis. Aktīvs un mainīgs eņģelis. Ir ļoti viegli ievainot, aizvainot un pagriezt pret sevi, tāpēc jums nevajadzētu būt rupjam ar viņu vai vainot viņu par kaut ko. Lai piesaistītu sev viņa atbalstu, jums ir pastāvīgi jāsazinās ar eņģeli un jāpateicas par sniegto palīdzību, tad viņš kļūs atsaucīgāks un vienmēr pateiks pareizo lēmumu.

8 – Eņģelis – aizsargs. Šis eņģelis ir apvienots ar radinieku. Eņģelis ir mirušā radinieka gars. Patrons vienmēr ir tur, skatoties viņa sargājamā dzīvi un vadot viņu. Radniecība palīdz jums ātri sazināties ar eņģeli, bet neaizmirstiet, ka jums ir nepieciešams sazināties ar aizsargu ar lūgšanu un parādīt cieņu par mirušā piemiņu.

9 – Siltuma eņģelis. Tas ir ļoti žēlsirdīgs un maigs eņģelis, kurš vēlas rūpēties par personu. Karstā mīlestība un vēlme palīdzēt ir šī debesu aizsarga spilgtākās iezīmes. Viņa palīdzība un debesu aizbildiniecība palīdz atrast laimi, harmoniju, ticību, patiesu mīlestību. Eņģelis ar lielu prieku piepilda lolotākos sapņus, kas veikti īpašās dienās vai lielās pareizticīgo brīvdienās

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment