Horoskops 26.oktobrim – iespējamas ziņas par kādu aizraujošu notikumu!

Svari

Iespējamas finansiālas grūtības, laupīšana, vērtslietu zaudēšana. Svaru vīrieši izjutīs diskomfortu un aizkaitināmību. Jums būs jāizvēlas, starp līdzīgi domājošiem cilvēkiem un draugiem vai vientulību. Atbrīvojieties no visām šaubām un ļaujieties uzticības sajūtai. Laba diena ceļojumiem, pārgājieniem.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Skorpions

Pirmā dienas pusē ir mazāk dzīves potenciāla. Var būt maldinājumi un ilūzijas. Enerģijas trūkums var izraisīt neapmierinātību un agresivitāti. Nelietojiet ļaunprātīgi alkoholu. Pēcpusdiena būs samērā mierīga. Lielākie notikumi notiks mājās, un tos var saistīt ar naudas ieņēmumiem.

Strēlnieks

Pārmaiņu diena un negaidīts liktenis. Esiet uzmanīgi, strādājot ar biznesa dokumentiem vai materiālajām vērtībām – pastāv zaudējumu iespēja. Vārdu trūkums un spēja analizēt notikumus ir droša iespēja saglabāt pašpārliecinātību.

Mežāzis

Neskatoties uz to, ka jūsu dzīves potenciāls ir ievērojami samazinājies, jūs nevarat novirzīt problēmas uz citu cilvēku pleciem. Iespējama depresija. Lai to novērstu, pārejiet uz cilvēku tuvumā esošajām problēmām, kam vajadzīga palīdzība.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Ūdensvīrs

Uzmanieties, šķērsojot ielu, piesargieties no ievainojumiem, saindēšanās. Ja jūs saslimstat šodien, Sli**ba būs gara un smaga, iespējamas komplikācijas. Pastāv liels krāpšanas, ilūziju, nodevības drauds. Jūs nevarat griezt nagus un matus, veikt operāciju, dzert alkoholiskos dzērienus. Pievērsiet īpašu uzmanību bērnu Vese***ai.

Zivis

Nelabvēlīga diena, kurai ir nopietnas problēmas: varas kritums, finansiālie zaudējumi, neveiksmīgi darījumi, zaudējumi un Sli**bas. Pacietība un spēja strādāt palīdzēs jums iegūt apstiprinājumu no saviem priekšniekiem vai saņemt palīdzību no jūsu patrona.

Avots: vedmochka

Leave a Comment