Horoskops 27.februārim: nestāstiet savus plānus!

Esiet gudri, vairieties no konfliktiem un nelabvēļiem, nestāstiet savas vēlmes. Šodien ap dažiem, būs daudz skauģu!

Auns

Nekādas dramatiskas izmaiņas tavā liktenī nav gaidāmas. Vienkārši mēģiniet neiesaistīties konfliktos ar nelīdzsvarotiem cilvēkiem, kā arī ar vadību. Ģimenes lokā vai mīļotā cilvēka kompānijā būsi kā aiz akmens sienas.

Vērsis

Tagad jums vajadzētu runāt mazāk par sevi un savām problēmām. Atturieties no ikvienas diskusijas vai nosodījuma, ar to jūs tikai aizvainājat personu un radīsiet negatīvu reakciju. Bet šis periods ir piemērots visam, kas saistīts ar mīlas attiecībām.

Dvīņi

Pat ja jūs esat neapmierināts ar kaut ko, nesteidzieties atbrīvoties no tā. Ar to jūs neatrisināsiet savas problēmas, bet tikai pastiprināsiet tās. Esi uzmanīgs, pieņemot svarīgus lēmumus. Mēģiniet sākt no personiskām iespējām un nepieprasīt daudz no citiem.

Vēzis

Mēģiniet koncentrēties uz profesionāliem jautājumiem. Ja viss darbosies labi, jūs varēsiet viegli sasniegt savus mērķus. Ar dažiem jautājumiem vienam ir grūti tikt galā? Tagad ir pienācis laiks lūgt kolēģu palīdzību.

Lasīt arī:10 labākie amuleti pret ļauno aci

Lauva

Tagad jūs nevarat būt ietiepīgs, strādājot ar savu mīļoto. Mēģiniet neko neteikt, lai nav jānožēlo, tāpat ar darbiem. Bet tagad ir labs laiks biznesa kontaktiem un jaunu priekšlikumu pieņemšanai.

Jaunava

Diena solās izdoties labi, ja neko nenomāksiet ar savām negatīvajām emocijām. Pieeja radoša, izmantojiet neparedzētas kustības. Mēģiniet atrast patīkamu mācību. Labs laiks, lai sazinātos ar draugiem. Mēģiniet palikt svaigā gaisā.

Svari

Profesionālajā jomā, tāpat kā personīgajos jautājumos, liktenis nav sagatavojis jums jebkādas intrigas. Nekautrējieties lūgt palīdzību savai ģimenei un draugiem. Tagad nav ieteicams steigties ar lēmumu pieņemšanu, jo pārdomāšanas process var būt diezgan garš.

Skorpions

Šajā brīdī, ievērojot vienkāršo aprūpi, jūs varat izvairīties no nepatikšanām. Centieties nesazināties ar impulsīviem un agresīviem cilvēkiem. Bet iepirkšanās laiks ir ļoti labs laiks.

Lasīt arī: Tīrīt māju nāk par sliktu Vese***ai – pierādījuši zinātnieki

Strēlnieks

Varbūt šodien būs jāuztraucas, taču šis satraukums var būt patīkams. Zvaigznes ir pārliecinātas, ka tagad ir labs laiks, lai pabeigtu iepriekš uzsākto darbu. Bet jauniem projektiem būs jāpagaida. Esi žēlsirdīgs, neatsakiet palīdzību mīļajiem. Iespējams, ir nepieciešams iesaistīties Vese***as aprūpes jomā.

Mežāzis

Izvairieties no izmaiņām visās darbības jomās, jo tās var kļūt par negaidītu nolemtību. Jūs varat paļauties uz veciem paziņām – tie pavērs jaunas iespējas jums. Ir nepieciešams izlīdzināt konfliktus un atrisināt visas problēmas ar mieru.

Ūdensvīrs

Neplānojiet kaut ko nopietnu. Ir pienācis laiks nedaudz atpūsties. Ja jums nav šādas iespējas, veiciet tikai vissvarīgākās lietas un nepieņemiet palielinātas saistības. Nepieļaujiet tikšanās ar patīkamiem cilvēkiem un interesantiem notikumiem.

Zivis

Diena tiks piepildīta ar sarunām, kas var dot augļus. Tomēr sarunās nesteidzieties un, ja jums liekas, ka sarunu biedrs nav gatavs atbildēt, nespiediet viņu. Jums nav jācīnās ar grūtībām – draugi un radinieki ir gatavi palīdzēt.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment