Horo***ps 28.martam: radošas mākslas diena

Šo dienu izmantojiet radoši, vai tas būtu šedevra radīšana, vai vienkārša zeķes adīšana!

Auns

Šis periods ir līdzīgs eksāmenam, un, tā kā jūs to nodosiet, būs atkarīgi turpmākie notikumi. Izvairieties no kardinālām izmaiņām visās darbības jomās. Kaut arī mēģiniet ne dot, ne aizņemties, citādi drīz var rasties finansiālas grūtības.

Vērsis

Dotā diena ir labvēlīga gan izklaidējošām darbībām, gan biznesa sarunām un komunikācijai. Ja jūs tiekaties ar savu mīļoto, nemēģiniet viņu aizskart ar nolaidību. Šī jūsu uzvedība būs pirmā plaisa jūsu attiecību pamatā.

Dvīņi

Diena ir daudzveidīga un labvēlīga. Ja jūs vēlaties padarīt šo dienu neaizmirstamu, jums būs jāuzņemas iniciatīva savā vārdā. Ir labs laiks iepirkšanās veikšanai. Turklāt jums ir nepieciešams veltīt vairāk laika, jūsu Vese***ai un fitnesam.

Vēzis

Ceļā var rasties vairāki šķēršļi, kurus būs grūti pārvarēt. Šajā posmā atturēties no jebkādas izpausmes dusmās un agresijā. Tiklīdz jūs zaudējat savu attieksmi, nekavējoties jūs sajutīsiet atmiņas par pārpratumiem un konfrontāciju.

Lasīt arī: Jūsu vecumdienas atkarībā no jūsu Zodiaka zīmes

Lauva

Jūs varat iegūt vilinošus piedāvājumus attiecībā uz profesionālo darbības jomu un radošumu. Sarunas būs veiksmīgas, un jūs varēsiet sasniegt vēlamos rezultātus. Izvairieties no konfliktiem ar savu mīļoto cilvēku, nepārbaudiet viņu.

Jaunava

Šajā dienā nekoncentrējieties uz konkrētu iznākumu, dodiet iespēju sev  izpausties radoši. Jums ir nepieciešams meklēt informāciju, konsultēties, apmainīties ar pakalpojumiem. Dāsni piešķiriet citiem uzmanības zīmes, un jūs tiksiet apbalvoti simtkārtīgi.

Svari

Mēģiniet pasargāt sevi no nepatīkamām domām un nesimpātiskiem cilvēkiem. Veltiet vairāk laika sev un savām iecienītākajām darbībām. Iespējams, ka sarežģītu jautājumu risināšana tagad ir jāatliek. Neveiciet pārsteidzīgus lēmumus. Veidojiet nākotnes plānus, bet turiet tos stingri.

Skorpions

Diena tiks piepildīta ar patīkamiem notikumiem. Var rasties vilinoši priekšlikumi, kas attiecas ne tikai uz profesionālo darbību. Sarunas būs veiksmīgas. Bet izvairieties no strīdiem ar vadību un kolēģiem.

Lasīt arī: 10 pavasara zīmes laimei

Strēlnieks

Profesionālā sfērā lielas izmaiņas nav paredzamas. Labāk ir darīt to, kas jums tiek dots bez smagām pūlēm. Esi uzmanīgs ar visu, ko tu dari un saki. Centieties izvairīties no saskarsmes ar tiem, kam ir jūtama negatīva ietekme.

Mežāzis

Ir pietiekami daudz pacietības. Nevajag steigties, lai gan lietas izrādīsies bēdīgi slavenas. Nepalaidiet uzmanību no to cilvēku atbalsta, kuri jums patiesi sirsnīgi vēlas palīdzēt. Centieties neradīt sliktu noskaņojumu kolēģiem un viņu tuviniekiem. Jauni paziņas pašlaik nav visveiksmīgākais periods.

Ūdensvīrs

Tagad jūs varat gūt panākumus gan profesionālos, gan sirdsdarbos. Galvenais nav palaist garām nepārprotamu mājienu, kas padarīs tevi par atbilstošu likteni. Dažus zīmes pārstāvjus gaida neparasta tikšanās vai jauna paziņa.

Zivis

Ir laimīgs laiks, kas nodrošinās tā spilgtās krāsas gandrīz visās jūsu profesionālās darbības jomās. Sarunas būs visveiksmīgākās. Jūsu viedoklis būs par līderi, tādēļ neesiet kautrīgs – izvirziet jaunus priekšlikumus. Tuvāk dienas beigās izvairieties no attiecību izskaidrošanas ar radiniekiem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment