10 pavasara zīmes laimei

Mūsu senču mutiskā radošā darbība ir bagāta ar zīmēm visos gadījumos. Daudzām no tām ir brīdinājuma raksturs, taču ir arī laimīgas zīmes, kas sola veiksmi un labklājību.

Pavasarī jūs varat vērot laika apstākļus un dzīvnieku uzvedību, lai saprastu, kas tuvākajā laikā mūs gaida. Izmantojiet mūsu priekšteču gudrību un viņu novērojumus, lai redzētu zīmes, kas norāda uz laimīgu dzīvi.

Lasīt arī: Plankumi uz Saules izzūd: astrologu brīdinājums

Pavasara zīmes laimei

1. Šī laimīgā zīme, kā cilvēki saka, ir “ar dvēseli”. Ja jūs iekāpsiet mēslojumā, tad gaidiet agrīnus panākumus uzņēmējdarbībā un personīgajā dzīvē. Neskatoties uz to, ka mūsdienu pasaulē jūs reti redzat lielus liellopus vai zirgus, ikvienam var paveikties.

2. Pavasarī atrastais pakavs piesaistīs labsajūtu. To var ņemt mājās un pakārt pie durvīm. Bet mūsu senči dod priekšroku spļaut uz tā, padarīt lolotāku vēlēšanos un mest to pa kreiso plecu. Saskaņā ar tautas uzskatiem, tieši pēc nedēļas, vēlmes piepildīsies.

3. Pavasarī sākas lietainā sezona, kas ne vienmēr rada labu garastāvokli. Tomēr, ja jūs nokļūsiet siltā lietū, kura laikā saule spīdēs, jūs varat uzskatīt sevi par laimīgu. Noteikti neaizmirstiet izteikt vēlmi. Mūsu senči nomazgājās ar lietus ūdeni, sacīdami:

“Spīd saule, lietus līst. Daba asarām gaišām mazgājas, uzplaukst. Un es nomazgāšos, laimei atvēršos. “

4. Atradumi ir laba zīme pavasarī. Tātad, ja uz ceļa jūs satiekat lielu sarūsējušu naglu, noteikti pārnesiet to mājās. Ievietojiet naglu zem sliekšņa, lai tā novērstu negatīvu un piesaista veiksmi. Tas pats notiek, ja atrodat sarūsējušas atslēgas. Tomēr jums nav nepieciešams tās nogādāt mājās. Izmetiet tos ar vārdiem:

“Atslēga ir zudusi, slēdzene ir slēgta, mana nelaime mūžīgi dus.”

Lasīt arī: Dziedātājs un trīs meitu tēvs Edgars Kreilis tomēr nespēj saglābt laulību

5. Laimīga zīme ir veco kurpju izmešana, bet jums tas nav jādara speciāli. Ja jūs kārtojat lietas un uzduraties uz vecām kurpēm, noteikti ievietojiet tajās zīmītes ar šādu saturu:

“Zābaki gāja, laimi valkāja. Kurš tos atradīs, tam nāks laime mājā. ”

Izmetiet vecās kurpes bez nožēlas. Tajā brīdī, kad kāds uzies uz tām un izlasīs zīmītes, jūs sāks veikties dzīvē.

6. Laikā, kad daba atdzīvojas, mēģiniet atrast četrlapu āboliņu un ceriņu ziedu ar piecām ziedlapiņām. Nosusiniet savus atradumus. Atstājiet āboliņa lapu makā un atstājiet ceriņus noslēptus mājās. Viņi dos tev laimi un labklājību.

7. Visu gadu laime būs tam, kas pavasarī redzēja dzērvju kāsi. Pavicināt tām roku un sveicināt putnus. Pajautājiet viņiem par ārzemju brīnumiem, kurus viņi satika ziemošanas laikā siltajā piekrastē.

8. Jebkurā pavasara dienā zem spilvena ielieciet trīs lauru lapas. Ja tās atrodas no rīta savā vietā, tas ir laimīgs signāls, kas jums apliecina labklājību un veiksmi. Metiet lapas atvērtajā ugunī pēc kārtas, pa vienai. Ja tās iekrakšķas, jums būs finansiāla veiksme.

9. Zīme, kas sola laimi, ir paslēpta no acīm. Dodieties pastaigā pa pavasara mežu pēc tam, kad sniegs nokūst. Ja jūs atradīsiet pagājušā gada mežā zemenes ogas, kas izdzīvo krūmos, tad varat nešaubīties par jūsu veiksmi.

10. Laime atnāks uz jūsu mājām, ja uz tās putns novīs ligzdu. Bezdelīga sola bagātību, zvirbulis nes laimi, un zīlīte norāda uz bērnu piedzimšanu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment