Horoskops 28.oktobrim – uzticieties intuīcijai, negaidītas iespējas!

Svari

Diena ir saistīta ar kosmiskās enerģijas pārveidošanu, piedzīvojumiem, principu aizstāvēšanu. Darbības trūkums būtiski kavēs plānu īstenošanu un būs nepieciešama spēku pārgrupēšana. Ģimenē notiek strīdi, skandāli vai ievainojumi. Jums būs jāpievērš uzmanība sev un jāatrod pārpratumu cēlonis.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – iespējams, tie, kas meklē, beidzot atradīs savu laimi!

Skorpions

Aktīvā diena, kas būs labvēlīga fiziskām aktivitātēm, sportam, garām pastaigām, ceļojumiem. Saziņa ar draugiem, kolektīvā izklaide ļaus jums parādīt savus talantus, radīt pozitīvas emocijas. Lai sasniegtu harmoniju attiecībās, neuzstājieties uz savu viedokli, bet esiet patiesi un godīgi ar saviem mīļajiem.

Strēlnieks

Labvēlīgā zvaigžņu atrašanās vieta ļaus tev klusi veikt ikdienas darbības, izveidot savu viedokli par svarīgiem jautājumiem, parādīt savas spējas savā darbā un iegūt neticami viegli to, kas šķita iepriekš nepieejams. Finanšu ieņēmumi ir iespējami, lai gan to summa jums nebūs piemērota.

Mežāzis

Pirmā dienas puse tiks atzīmēta ar nepatīkamām ziņām un pārsteigumiem. Pat savu mērķu sasniegšana, var radīt iespaidu. Jums būs jāaizstāv savas intereses neatkarīgi no tā, ko saka apkārtējie. Pēcpusdienā tikšanās ar labvēli vai uzticamu draugu var palīdzēt jums izkļūt no nepatikšanām. Lai novērstu problēmu pasliktināšanos, uzmanieties ar jautājumiem, kas saistīti ar naudu vai vērtspapīriem, un izlemiet attiecības ar pretējo dzimumu.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – būs grūtības pieņemt pareizos lēmumus!

Ūdensvīrs

Veiksmīga diena aktīvai cīņai un jauniem sasniegumiem. Šodien jums būs nepieciešams sprieduma taisnīgums. Šī diena pārbaudīs jūs par stingrību, konsekvenci un uztveri biznesā. Ievērojiet visu, izvairoties no nevajadzīgiem strīdiem un skaļām sarunām.

Zivis

No vienas puses, iepriekšējo dienu negatīvās tendences būs spēcīgas, un, no otras puses, būs iespējas mainīt situāciju uz labo pusi. Galvenie veiksmes nosacījumi – vislielākā uzmanība un reakcijas ātrums, dabiskā elastība un delikāts. Pēcpusdienā jūs varat saņemt ziņas, kurām jūs vēl neesat gatavs.

Avots: vedmochka

Leave a Comment