Mīlas horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – iespējams, tie, kas meklē, beidzot atradīs savu laimi!

Mīlestības sfēra ir ļoti neparedzama. Bet, pateicoties iknedēļas mīlas horoskopam, jūs uzzināsiet, kādus pārsteigumus šajā nedēļā ir sagatavojušas zvaigznes.

Iespējams, šonedēļ zvaigznes nosūtīs tos, kuri meklē otro pusi, uz pareizā ceļa. Pāris mīlestībā arī paliks bez viņu planētu patronu atbalsta. Ja šajā brīdī jūsu personīgajā dzīvē ir izveidots haoss, bet jūs atkal vēlaties atjaunot harmoniju un atrast kopīgu valodu ar savu mīļoto, klausieties astrologu ieteikumus, kurus varat atrast mīlas horoskopā.

Auns

Šonedēļ Saule, kas dzīvo Skorpiona zvaigznājā, ne tikai vājinās Auna enerģiju, bet arī atņems viņiem uzticību. Šajā sakarā mīlestības meklējumus ir labāk atlikt uz citu laiku, jo pastāv risks, ka tā būs neērtā situācijā. No 31. oktobra galvenais antagonists Venēra pārcelsies uz pastiprinātu stāvokli, kas var nelabvēlīgi ietekmēt mīļotāju un precētu pāru attiecības. No šī brīža partnerim jāpievērš lielāka uzmanība, jo vienaldzība var būt strīda iemesls.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Vērsis

Sakarā ar spēcīgo Marsa miera un nekonfliktējošo ietekmi, Vērsis var mainīties līdz pat atzīšanai. Agresijas izpausme, strīdi, pamatojoties uz greizsirdību un neuzticību, nepamatotas apsūdzības – tas viss var būt iemesls lielam skandālam ar partneri. Lai netiktu aizskarts jūsu mīļotais, jums jāpārvar savas emocijas vai jānosūta tās pareizajā virzienā. Atmiņas par iepriekšējām attiecībām var appludināt vientuļo Vērsi, it īpaši, ja pret bijušo partneri jūtas nav izzudušas. Tomēr jums nevajadzētu apgrūtināt ar zvaniem un parādīt savu vājumu, bet labāk ir atrast veidu, kā cīnīties pret kaitīgu pieķeršanos.

Dvīņi

31. oktobrī Merkurs būs pēc iespējas aktīvāks, tādēļ šajā laikā jūs varat droši izveidot jaunus sakarus, nolikt randiņu datumus vai atzīties potenciālajam partnerim jūtās. Marsa ietekmē dvēseles draugi riskē nodarboties ar kādu darbību, par ko viņiem būs vēlāk jāizsaka nožēlu. Tomēr šonedēļ eksperti iesaka būt godīgiem ar savu partneri.

Lasi arī: Horoskops 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Vēzis

Šonedēļ astrologi iesaka Vēzim būt uzmanīgākam, jo ​​ir iespējams, ka potenciālais partneris jau ir ļoti tuvu. Varbūt pagātnē Vēzis uzskatīja, ka šī persona ir tuvs draugs vai ikdienā tikās pie viņa darbā. Ģimenes Vēzim jāpievērš uzmanība partnera uzvedībai: viņš, iespējams, vēlas kaut ko teikt, bet viņš to baidās. Tomēr jūs nedrīkstat izdarīt spiedienu uz savu mīļoto, jo tagad viņam ir grūti būt pilnīgi godīgam.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment