Finanšu Horo***ps nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – būs grūtības pieņemt pareizos lēmumus!

Finanšu prognoze ļaus nodrošināt veiksmi novembra sākumā – mēnesī, kad daudzi Zodiaka apļa locekļi saskarsies ar materiālām grūtībām.

Nākamā nedēļa no astrologu viedokļa sola būt materiālā ziņā riskanti. Trešdien Merkurs, materiālās pasaules patrons, pāries Strēlnieka postošajā zīmē, kas daudziem cilvēkiem apgrūtinās koncentrēšanos uz kaut ko svarīgu un pareizi pieņemt lēmumus praksē. Astrologi nedaudz konsultē, un iesaka atlikt uzņēmējdarbību, riskus un veicinātu notikumus monetārajā jomā. Vēlams samazināt pirkumus. Jūs pat varat apmeklēt kursu vai lasīt grāmatu par finanšu plānošanu un ieguldījumiem.

Auns

Šonedēļ Auniem būs interesanta iespēja radīt ilgstošu iespaidu uz priekšniekiem, investoriem vai kolēģiem. Biznesa tikšanās, tikšanās un komandas darbs būs lieliski. Astrologi iesaka Auniem nevilcināties, lai parādītu savu radošumu, apņēmību un atjautību. Pateicoties šīm īpašībām, viņiem izdosies uzvarēt un izkļūt no jebkuras nepatīkamās situācijas.

Atjaunotā Merkura laikā Auns spēs uzlabot savu finansiālo stāvokli. Bet ar lieliem pirkumiem ieteicams gaidīt. Viss, ko Auns plāno iegādāties, nāks viņiem nedaudz vēlāk, bet ne šonedēļ. Labāk ir atdot parādu personai vai atmaksāt aizdevuma atlikumu – pastāv risks, ka var sabojāties attiecības ar banku vai aizņēmēju.

Lasi arī: Horo***ps 2018.gada novembrim – dzīve dažās sfērās būs neparedzama!

Vērsis

Zvaigznes dos Vērsim iespēju uzlabot viņu dzīvi. Naudas līdzekļu veiksmes pārvaldīšana būs Venēras palīdzība, un šonedēļ Vērsis atšķirsies ar dzelzs ierobežojumu, kā arī analītisku domāšanas veidu un augstu materiālo potenciālu. Visi šīs zīmes pārstāvju aprēķini un lēmumi būs pareizi.

Visveiksmīgākā horoskopa diena – trešdiena. Venēras, Urāna un Merkura dubultais aspekts izraisīs spēcīgu enerģijas pieaugumu, kam seko panākumi monetārajā jomā. Astroloģiskās tendences norāda uz to, ka Vērsis sapņo par to, kas ir saistīts ar materiālo pasauli. Vienīgais brīdinājums no astrologiem: ir svarīgi izvairīties no skaudīgiem cilvēkiem. Šonedēļ var būt pārāk daudz tādu.

Dvīņi

Pašreizējā nedēļa – pārskata laiks. Speciālisti iesaka mēģināt atmaksāt parādus, izpildīt solījumus, pārskatīt nākamā mēneša plānus un apskatīt, kas notiek. Dvīņi var aizmirst par kaut ko svarīgu: izredzes uzlabot dzīvi vai atrast sapņu darbu. Tikai izlēmība un uzņēmība ļaus Dvīņiem nezaudēt iespēju, ko dos zvaigznes.

Nedēļa, ko raksturo vājināta Merkura ietekme Strēlniekā, būs sarežģīta, un tādēļ nav nepieciešams veikt lielus pirkumus: tie var kļūt par zaudējumiem. Nevēlamās aizkavēšanās ar aizdevumiem, jauniem aizdevumiem un naudas pārskaitījumiem no kartes uz karti.

Lasi arī: Finanšu Horo***ps 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

Vēzis

Vēža monetārā sfēra laika posmā no 29. oktobra līdz 4. novembrim būs pilnīgā kārtībā. Stabilais Jupiters viņiem dos daudz potenciālo iespēju piesaistīt naudu. Tomēr tiem, kas dzimuši šajā zvaigznājā, būs nepieciešama enerģija un aktivitāte, jo bez intereses un uzņēmējdarbības veiksme būs neiespējama.

Pirmdien, sestdien un svētdien būs nepieciešama uzmanība. Šajās dienās nav nepieciešams veikt lielus pirkumus un mainīt dzīvi, jo 29. oktobrī, 3. novembrī un 4. novembrī izraisa Jupitera aspekti ar citām planētām, kas aktivizē pretrunīgos līdzekļus. Pašaizliedzīgi cilvēki var kritizēt Vēža darbības, kas viņiem būs nopietns šķērslis.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment