Horoskops 29.oktobrim – ziņas par kādu jaunu piedzīvojumu vai kārdinošu piedāvājumu!

Svari

Dienas devīze ir ticība sev. Neņemiet pie sirds negatīvu, un nekādā gadījumā nezaudējiet dūšu. Ģimenes apvārsnī jauni mākoņi nav sagaidāmi.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – iespējams, tie, kas meklē, beidzot atradīs savu laimi!

Skorpions

Diena ir labvēlīga plānošanai, sociālajiem kontaktiem vai randiņiem. Patiesi, jūsu radinieki neuztvers tos pārāk, jo attiecībās ar viņiem var rasties konfliktu situācija. Visa dienas aprūpe būs saistīta ar vēlmi pārcelt smagumu uz kāda pleciem. Personiskās dzīves sfēru raksturo ārkārtīgi pretrunīgas tendences. Laulātajiem un mīļotājiem būs grūti panākt izpratni. Strīdu rezultātā jūs varat būt zaudējusī puse.

Strēlnieks

Labvēlīga diena darbībai tirdzniecības jomā. No rīta nav izslēgts karstums, aktivitātes slāpes, nepamatotas ilgas. Otrajā pusē kontakti un darījumu tikšanās, dokumenti un lieli kapitālieguldījumi ir labvēlīgi. Iespējams, ka jums būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Ģimenei, iespējams, būs pārpratumi, kas radušies nepildītu solījumu dēļ.

Mežāzis

Šodien veiksme papildinās tos, kuri patstāvīgi izprata un tikai tad realizē rīcības plānu. Jūs varat dalīties ar saviem iespaidiem ar kādu un apspriest ar viņiem problēmas, plānot atvaļinājumu. Nedrīkst ietekmēt citu viedokli. Jūs esat uz pareizā ceļa. Vakarā viesi vai radinieki var ierasties ciemos.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 29. oktobra līdz 4. novembrim – būs grūtības pieņemt pareizos lēmumus!

Ūdensvīrs

Šajā dienā projicēta apkārtējā realitāte uz jums, tāpēc skatieties zīmes. Labvēlīgas darbības ģimenes stiprināšanai, mājas uzlabošanai. Ja jūs vajā neveiksmes, tad, neskatoties uz visu, turiet sevi rokās un neļaujiet emocijām pārņemt prātu. Parādiet gudrību un izturību. Iespējams, ka bērnu intereses prasīs šodien uzmanību un jūsu personīgo līdzdalību.

Zivis

Iespējams, ka nākotnes plāni būtiski mainīsies, un tikšanās ar veco paziņu var radīt neparedzētu likteni. Pēcpusdiena ir pilna ar jūsu Vese***as apdraudējumiem.

Avots: vedmochka

Leave a Comment