Pacelta un elastīga sēžamvieta – tas ir vienkārši; Padomi un metodes kā iegūt skaistu dibenu

Skaista sēžamvieta – spēcīgākā dzimuma apbrīnas priekšmets un lolots sapnis visām sievietēm bez izņēmumiem. Kā uzlabot šo pievilcīgo ķermeņa daļu, bez mokošām diētām un vingrinājumiem?

Lai āda kļūtu gluda

Skrubji un pīlings atrisina nelīdzenas ādas problēmas, kā arī sagatavo sēžamvietu citām procedūrām – masāžai, ietīšanai vai mitrināšanas līdzekļu lietošanai. Pirms skrubja lietošanas ir ieteicams lietot kontrasta dušu – tā palielinās efektu.

Lasi arī:  6 zelta likumi ideālai figūrai – kā iegūt skaistu ķermeni

Visvienkāršāko skrubi var sagatavot minūtes laikā, pievienojot dušas želejai nedaudz maltu auzu pārslu vai smalko jūras sāli – atkarībā no tā, cik āda ir jutīga. Gatavas daudz sarežģītākām receptēm? Tad izmēģiniet kādu no visefektīvākajām.

Kafija ar medu. Sajauciet līdz vienveidīgai masai 3 ēd.k. kafijas biezumu, 2 ēd.k. šķidra medus un 1 ēdamkaroti olīveļļa. Uzklājiet uz sēžamvietas ādas un berzējiet ar masējošām kustībām, tad noskalojiet ar siltu ūdeni un uzklājiet mitrinātāju. Izmantojiet skrubi 1-2 reizes nedēļā, lai sasniegtu vēlamo rezultātu.

Eļļa un sāls. Sajauciet 3 ēd.k. trekna kefīra un 2 ēdamkarotes jebkuras augu eļļas. Uzklājiet maisījumu uz sēžamvietas, nenomazgājiet. Iemērciet vates spilventiņu bļodā ar vārāmo sāli un masējiet ādu ar to, līdz parādās viegls apsārtums. Procedūras laiks ir 15 minūtes, biežums – reizi nedēļā. Pārējo maisījumu noskalojiet ar siltu ūdeni vai noņemiet ar mitru drānu.

 Lasi arī:  50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

Brīnumslotiņa masāžai

Ja jūsu sēžamvieta ir zaudējusi savu tonusu, formu un izskatās kā maiss, un jūsu āda ir kļuvusi raupuļaina, tad masāža, ko var veikt mājās, būs īsta pestīšana. Tā palīdz paātrināt vielmaiņas procesus ādas augšējos slāņos, atbrīvo no novecojušās ādas un izlīdzina ādu, iznīcina tauku šūnas, atbrīvo toksīnus, veicina elastīna un kolagēna veidošanos. Tā rezultātā sēžamvietas muskuļi tiek pievilkti, un āda kļūst gluda un elastīga.

Masāžas tehnikas – daudz. Viens no visefektīvākajiem un populārākajiem tagad ir masāža ar speciālu suku. Tas paātrina As**is, darbojas ar problemātiskajām zonām, iznīcina tauku nogulsnes un atjauno ādas elastību.

Sausās masāžas veikšanai, būs piemērota suka ar dabīgiem vai mākslīgiem sariem. Ērti, ja viņai ir garš rokturis. Katru nakti pirms gulēšanas veiciet apļveida kustību ar suku uz sēžamvietas sausās ādas. 2-5 minūtes ir pietiekami. Katru dienu pamanīsiet, kā āda kļūst gluda un elastīga, un sēžamvieta – vairāk tonizēta. Pēc procedūras jālieto mitrinātājs. Pateicoties izdarītajām manipulācijām, tas iekļūst dziļākajos ādas slāņos.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment