Horoskops 5. maijam – šodien miers valdīs ģimenē!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 5.maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Jūsu uzmanības centrā būs bērnu audzināšana. Var cerēt, ka viņi būs paklausīgi, un viņu blēņas nebūs pārāk skaļas. Jums būs jāpieliek papildu pūles, lai iegūtu bērnu autoritāti. Ja viņi jau domā par profesijas izvēli, tad jūs varat to ietekmēt.

LASI ARĪ: Venēra Aunā, 20. aprīlis – 15. maijs: periods, kas ir pilns ar kaislību, mīlestību un uztraukumu

Vērsis

Visu šo dienu jūs varēsiet pilnībā veltīt mājām un ģimenei. Laulības attiecības kopumā būs draudzīgas un labvēlīgas. Ja jūs varēsiet novērtēt mājīgumu un komfortu, tad ģimenes piekrišana būs apmierinoša.

Dvīņi

Jūsu mājsaimniecības izdevumi, visticamāk, pārsniegs saprātīgus ierobežojumus. Tāpēc laulības attiecībās var būt ievērojams atdzisums. Jums būs vēlme pēc pasākuma. Nemēģiniet reaģēt uz nelieliem apvainojumiem, neatriebieties par sīkumiem, tas vispār nav jūsu interesēs.

Vēzis

Šodien daudziem Vēžiem būs grūti tikt galā ar notikumu virpuļošanu. Sanāksmes var neizdoties iemeslu dēļ, kas nav atkarīgi no jūsu izvēles. No rīta meklējiet iespējas veidot tiltus un apkopot noderīgu informāciju par visiem jūsu jautājumiem.

LASI ARĪ: Sargeņģeļu padomi caur pulksteni – skaitļu nozīme

Lauva

Planētu aspekti padarīs šo dienu mīlestības sfērā ļoti grūti. Emocijas ir saspringtas līdz robežai. Šķiršanās, pagaidu pašķiršanās nav izslēgti. Iespējams, nestabila situācija ģimenē. Ja kāds no jums ir noguris, tad kādu laiku jūs atdalīsieties no šīs personas dažādos virzienos. Gudrs saka: “Lielais ir redzams attālumā.” Dienas beigās izvairieties no finanšu krāpšanas – tas ir slazds.

Jaunava

Diena radīs regulāru stresu un spriedzi. Jūs varat viegli sastrīdēties, it īpaši pēcpusdienā. Jūs pat varat zaudēt svaru. Būtu jauki, ja jūs varētu pavadīt šo dienu ārpus pilsētas piknikā vai makšķerējot.

Svari

Daudzi Svari būs spiesti tērēt lielu naudu piedzīvojumiem, apšaubāmiem uzņēmumiem. Varbūt jūs riskējat pilnīgi nepamatoti, glaimoti ar lielu peļņu, ko jūs nesaņemat, tādējādi jūs zaudējat sevi.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Skorpions

Skorpionam horoskops iesaka pavadīt šo dienu kopā ar savu mīļoto. Daudz ko jūs darāt, ir tikai spēle. Patiesībā jūs nevēlaties atvērt savu dvēseli savam izvēlētajam dvēseles draugam, un tāpēc jūsu attiecības būs sarežģītas. Lai panāktu savstarpēju sapratni, jums jāpievērš lielāka uzmanība citiem un jāņem vērā viņu viedokļi.

Strēlnieks

Ņemot vērā ikdienas nepatikšanas, jūs varat saņemt dievišķu atklāsmi sarunā ar neparastu cilvēku, pravietisku sapni, lasot Bībeli vai grāmatas par svēto dzīvi. Laba diena, lai apmeklētu templi, veiktu garīgo komunikāciju, intīmas sarunas ar draugiem un ģimeni.

Mežāzis

Planētu harmoniskā kombinācija ir labvēlīga mīlestībai un draudzībai. Konstruktīva būs saruna ar vadītājiem, vecākiem un jebkuriem augstākiem cilvēkiem vai organizācijām. Iestatiet personu, ar kuru jūs sazināsieties. Runājiet ar viņu par to, kas viņu interesē, un jūs varēsiet viņu saprast bez vārdiem. Tas uzlabos jūsu attiecības.

LASI ARĪ: Negaidiet pirmdienu, rīkojieties tagad! 

Ūdensvīrs

Jūs gaida kontakti ar interesantiem cilvēkiem. Sazinoties ar viņiem, jūs negaidīti atklāsiet jaunus ienākumu avotus, par kuriem jums nekad nebija aizdomas. Līderi Ūdensvīri varēs atrast pareizo ceļu no apstrīdētās situācijas. Uzņēmējiem ir rūpīgi jāpārskata savas lietas.

Zivis

Šī diena simbolizē melus, maldināšanu, zādzību. Zivis būs vīlušās kādā no iekšējā loka. Rūpīgi pārbaudiet ienākošo informāciju (lai tā neizrādītos nepatiesa), pareizi aizpildiet dokumentus, pārraugiet sava īpašuma drošību.

avots: vedmochka

Leave a Comment