Horoskops 4.maijam – risiniet situāciju radoši!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 4.maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Aunu šodien raksturo spontanitāte. Gaidot tūlītēju rezultātu, viņi var zaudēt interesi par galveno lietu un pievērst viņu uzmanību sīkumiem. Jums ir jālemj par ģimenes dzīvi. Tas, ko vēlaties no sava mīļotā un ko vēlaties no sava partnera, nav tas pats. Ja jums nepatīk jūsu finansiālā situācija, tad jums ir jādomā kā kaut ko mainīt.

LASI ARĪ: Venēra Aunā, 20. aprīlis – 15. maijs: periods, kas ir pilns ar kaislību, mīlestību un uztraukumu

Vērsis

Diena simbolizē atalgojumu, debatēšanu. Jūsu finansiālais stāvoklis vairāk atspoguļo jūsu biznesu. Šodien mēģiniet darīt visu, lai lietderīgi pavadītu brīvo laiku.

Dvīņi

Diena simbolizē garīgo apjukumu. Iespējams, ka šoreiz jūs satiksiet dzirkstošu un uzspiežošu personību, un jūs zaudēsiet miegu un mieru. Nebaidieties īstenot drosmīgus plānus un paļauties uz savu intuīciju visā. Nepalaidiet garām savu veiksmi! Atturēties no kārdinājuma nopelnīt vieglu naudu pie kāršu galda vai braucienā.

Vēzis

Profesionāli jūs esat pie stūres. Jūs esat talantīgs un ambiciozs, un jums ir kaut kas, ko piedāvāt saviem darba devējiem. Jums ir jāsaprot, ka strauja attīstība nevar traucēt jums. Tas nav bīstami – tikai jauns.

LASI ARĪ: Visuzticīgākie vīri, saskaņā ar Zodiaku

Lauva

Šī diena pārbaudīs jūsu nodomu patiesumu. Jums būs daudz veiksmes darbā un personīgajā dzīvē. Pievērsiet lielu uzmanību savam ģimenes locekļiem, daudziem Lauvām pašiem būs jāuztur tās uzturēšana. Jums ir jātic un jāmīl, nevis jāmeklē pārbaudes un dažādi eksāmeni lojalitātei.

Jaunava

Pirms atverat oriģinālo profesionālo veidu, kurā jūs gaida pārsteigumi un pat atklājumi. Šis harmoniskais periods ir ļoti pozitīva ietekme uz pāru likteni. Jūs varat iekļauties jaunās lietās un programmās, un tie būs ilgtermiņa. No rīta jūs varat ņemt aizdevumus un atdot tos, kas aizņemti no draugiem, taču tas ir jādara uzmanīgi, skaidri aprēķinot savas iespējas.

Svari

Sli**ba, kas radusies šajā dienā, ir kolektīvā ļaunuma lauks un neaizsargātības rezultāts. Darbības šajā dienā rada nevēlamas sekas. Veiksmīgas ārstēšanas atslēga ir vientulība, ķermeņa attīrīšana, badošanās, gavēšana un lūgšanas.

LASI ARĪ: 10 lietas, ko dara tikai stipras sievietes, bet nekad runā par to

Skorpions

Šajā dienā var realizēt cerības. Būdami ļoti interesanti un daudzveidīgi, daudzi Skorpioni atradīs darbu, kas viņus interesē, un viņi varēs sevi pierādīt. Jūs neapšaubāmi esat talantīgs cilvēks, bet tajā pašā laikā jums nevajadzētu atstāt novārtā citu viedokli. Jūs esat gatavs palīdzēt, jums vajadzētu tikai to darīt.

Strēlnieks

Šajā dienā jūsu darbību var palēnināt, un centieni nesasniegs mērķi. Un viss, jo jums būs grūti izvēlēties pareizo spēku pielietošanas vietu. Jūs varat izmantot algotņus vajadzībām. Nepiekrītiet mainīt darba vietas, pat ja jums ir zelta kalnu solījums.

Mežāzis

Jūsu zinātkāre balstīta uz  seksualitātes var pārvērsties par dziļu sajūtu. Jo vairāk jūs atklājat noslēpumus un mīklas mīļotā dvēselē, jo vairāk viņi parādīsies jūsu mīlošās acs priekšā un jo ilgāk jūsu aizraušanās turpināsies.

LASI ARĪ: 5 lietas, kuras nedrīkst turēt savā makā: tās atgrūž naudu un veiksmi

Ūdensvīrs

Starp Ūdensvīru un viņu tuviniekiem var “iziet melns kaķis”, pamatojoties uz greizsirdību, visticamāk, nepamatotu. Jums vajadzētu ierobežot jūsu pārāk kritisko prātu, aso valodu, dažādus aizspriedumus, uzlabot attiecības ar brāļiem un māsām, kritiski analizēt savas darbības un atteikties no pārsteidzīgiem lēmumiem.

Zivis

Planētu ietekme palielina slinkumu, kāri uz traucēkļiem un neuzmanību. Daudz enerģijas tiks iztērēta mazajām lietām dzīvē un nevajadzīgam satraukumam. Vispārīgi padomi Zivīm šajā gadījumā: runāt mazāk un dariet vairāk, jo īpaši attiecībā uz konkrētiem projektiem un palīdzot cilvēkiem.

avots: vedmochka

Leave a Comment