Horoskops 6.jūlijam. Velns kārdinās!

Šodien sagaidāmas dažādas provokācijas un kārdinājumi. Centieties izvairīties no kontaktēšanās. Vēlams uzkopt māju un atbrīvoties no vecām lietām. Iespējama imunitātes pavājināšanās. Esiet aktīvi. Šīs dienas akmeņi: dūmakainais topāzs, melnais nefrīts.

Auns

Daudziem Aunu vīriešiem būs veiksmīgi komandējumi, lietu pabeigšana. Personīgais šarms pieaugs, ka tā organizēs savus partnerus un pat tos cilvēkus, kuri pret viņiem ir naidīgi. Nav izslēgts negaidīts pagrieziens jūsu personīgajā dzīvē.

Vērsis

Iespējams, ka jūsu iztēle, enerģiska enerģija un vēlme pēc jauna piespiedīs jūs veidot ilgtermiņa plānus vai mainīt savas darbības jomu. Mēģiniet uzmanīgi novērtēt situāciju, lai nebūtu vīlušies. Diena ir labvēlīga intīmām attiecībām. Iespējamais emocionālais pieaugums un novitātes sajūta.

Dvīņi

Laba diena jaunajai iepazīšanai, izklaidei, emancipācijai. Ja draugi vai radinieki šodien vēlas kopā ar jums vakariņot, laipni piekrītat, jo komunikācija ar viņiem būs jums noderīga. Mainiet savus principus un aktīvi iesaistieties problēmu risināšanā.

Vēzis

Diena ir labvēlīga sportam un jebkuram fiziskam darbam. Iespējamās tikšanās ar ilggadējiem draugiem vai radiniekiem, kas novedīs pie neparedzētiem izdevumiem. Planētu patronāža dos mīlestību un maigumu personīgajā dzīvē. Vēzis mēdz turpināt izjust savas kaislības, kas kļūs par daudzu nepatikšanas avotu.

Lasi arī: Kādas sievietes izvēlas vīrieši: pēc zodiaka zīmes

Lauva

Izmēģinājumu, vilinājumu, maldu diena. Mēģiniet nepakļauties šaubām un neskaidrajām bažām. Nezaudējiet savu galvu. Diena ģimenei, individuālās aktivitātes, bibliotēka. Jums ir jāsavāc savas domas. Atcelt visus apmeklējumus.

Jaunava

Pārmaiņu diena, kas parādīs, cik daudz mēnesī jūsu situācija mainīsies visās dzīves jomās. Nepalaidiet pat mazāko iespēju īstenot savus plānus, daudzi tagad spēs atrisināt. Negaidiet uz palīdzību, paļaujieties tikai uz zināšanām, intuīciju un prātīgu aprēķinu.

Svari

Aizņemta diena. Nemēģiniet atrisināt visas problēmas uzreiz. Ir nepieciešams apkopot un vadīt ierosinātos gadījumus uz konkrētu rezultātu. Sievietes-Svari, zvaigznes brīdina par iespējamām komplikācijām, sazinoties ar vecākiem radiniekiem. Jūsu finansiālais stāvoklis ietekmēs turpmākos plānus un situāciju ģimenē. Bērnu problēmām būs nepieciešami ievērojami finanšu līdzekļi.

Skorpions

Diena var būt ļoti grūta. Vecākiem Skorpioniem pārslodze un nervu kamols var izraisīt stresu un Sli**bas. Viņiem jāievēro visi piesardzības pasākumi, lai izvairītos no nopietnas Sli**bas. Daudzu Skorpionu personiskā dzīve neizdosies – mīļotājiem un laulātajiem varētu būt nopietni strīdi, iespējams, savstarpēja atdzišana.

Lasi arī: Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Strēlnieks

Labvēlīga diena komercdarbībai, kas saistīta ar finanšu jautājumu risināšanu. Iespējams, ka dienas pirmajā pusē jūs varēsiet veidot sevi visdažādākajās darbības jomās. Strēlnieki sievietes spēs parādīt savu šarmu pašpaļāvībai vai jaunu partneru atrašanai. Zvaigznes brīdina par pārmērīgu entuziasmu. Jauna paziņa nebūs labvēlīga.

Mežāzis

Jūsu materiālā sfēra ir ārkārtīgi neaizsargāta, ir daudzi, kas vēlas atbrīvoties no jūsu naudas. Esi uzmanīgs, turiet zem kontrolēt visvērtīgākās lietas – kļūdu iespējamība ir augsta. Šodien labāk neaizdot naudu, neparakstīt finanšu dokumentus, pārvietot šīs darbības uz stabilāku laiku.

Ūdensvīrs

Sākas prāta, vēlmju un jūtu augstas harmonijas periods. Planētas jums palīdz. Spēcīgi procesi ietekmēs daudzu Ūdensvīru personīgo dzīvi. Iespējamā mīlestība, prieks, radošās kreativitātes prieks un pašapziņa. Daudzi Ūdensvīrs ir paredzēti lielai mīlestībai, kas var novest pie laulības.

Zivis

Šodien jūs jūtaties, ka viss ir izveidojies, bet šī sajūta ir maldinoša. Zvaigznes iesaka piesardzīgi sazināties ar priekšniekiem, kolēģiem. Jebkurā brīdī situācija var pasliktināties. Sargieties no jaunām paziņām. Jauni kontakti radīs daudz problēmu nākotnē.

Avots

Leave a Comment