Es jautāju 3 sievietēm, kā vintāžas pārdošana Instagramā kļuva par pilnas slodzes karjeru

Man bija ilgstoša mīlas dēka ar vintāžu, sākot no pusaudžu gadiem humpalu tirgos līdz pat kontiem, kuriem es šodien sekoju Instagramā. Tas ir pareizi: Instagram ir kļuvis par galveno instrumentu, lai pārdotu un iegādātos vintāžas priekšmetus – un pamatota iemesla dēļ. Kopumā mēs noskaidrojām, ka modes apzināti cilvēki ir noguruši, izskatās tāpat kā viens otrs, turklāt cilvēki vēlas atļauties dizaineru zīmolus. Vintāža aizpilda katru no šiem lodziņiem, un, izmantojot Instagram vizuālos rīkus, lai ar tiem dalītos, šķiet, ir perfekta spēle. Bet darbības nodrošināšana; iegādājoties vintāžas gabalus; un virtuālās sabiedrības izveide nav viegli izdarāma. Tomēr daudzi pārdevēji to dara patstāvīgi. Es jautāju Subrina Heyink, Ariane de Béchad un Diane Kari- visas ir virtuālo vintāžu boutika dibinātājas – kā viņas ir izveidojušas karjeru pārdodot vintāžu, kas tos ietekmē un kā Instagram ir viņu veiksmes galvenais elements.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

Subrina Heyink no Subrina Heyink Vintage

FOTO: SUBRINA HEYINK

Kā jūs nonācāt pie vintāžas karjeras?

Es sāku pārdot vintage, lai atbrīvotos no dažiem maniem priekšmetiem. Pēdējo mēnešu laikā tā izveidojās, kad pamanīju, ka cilvēki mīlēja manu piedāvājumu. Tas arī palīdzēja, ka man patika medīt preces.

Lasi arī: Bārbijas pēdas: fotogeniskā posa kļūst par Instagram epidēmiju

Kur atrodat savus gabalus?

Es nedomāju, ka neviens vintāžas pārdevējs neatteiksies no šī noslēpuma.

Kā Instagram ietekmēja jūsu biznesu?

Instagram atradu noslēpumu, kā uzsākt savu modes biznesu. Pirms dažiem gadiem es gribēju noformēt savas drēbes un beidzās ar to, ka izstājos, jo PR/mārketinga izmaksas bija tik augstas, un es pat nezināju, kas vēlētos manu apģērbu, jo man pat nebija IG kontam laika. Instagram man ir tik daudz iemācījis par to, kā darboties, iegādāties, pārdot un noturēt klienta uzmanību, lai nosūtītu savu vēstījumu.

Kāpēc vintāža pēkšņi ir tik populāra atkal?

Es gribu ticēt, ka tas ir saistīts tikai ar pieaugošajām sarunām par patieso ātrās modes, apģērba tēriņiem un globālās sasilšanas izmaksām. Instagram ļāva cilvēkiem sarunas, kuras citādi nebūtu ietekmējušas to, kā viņu apģērbu pirkumi ietekmē tos, kas tos izgatavo. Vēl viena liela daļa ir tā, ka vintāžas iegāde dod ekskluzivitāti. Jūs būsiet dusmīgi redzēt kādu citu, kas iet pa ielu tajā pašā vintāžas kleitā, kā jūs. Visbeidzot, tādi zīmoli kā Gucci, Yves Saint Laurent, Manolo Blahnik un citi, vienmēr ir bijuši nepieejami vidusmēra cilvēkam. Bet, izmantojot Instagram, šie zīmoli ir kļuvuši sasniedzamāki slavenību un ietekmētāju dēļ. Cilvēki vēlas valkāt to, ko viņi valkā, un vintāža sniedz viņiem šo iespēju.

https://www.instagram.com/p/BkgBwFlg8rw/?utm_source=ig_embed

Kādi ir jūsu iecienītākie vintāžas gabali?

Man ir šie velveta un ādas izgriezuma Gucci kaķēnu augstpapēžu kurpes, kurus esmu nopirkusi pirms 18 mēnešiem par 23 poundiem. Kad es pirmo reizi tos nopirku, es tos nevalkāju tik daudz, jo mani draugi sauca viņus par vecmāmiņu papēžiem, bet es domāju, ka tie ir tik mīļi un ērti. Es vienmēr gribēju tādus apavus, bet tos nekad nevarēja atrast pēc mana izmēra, tāpēc es viņus turēju. Šajā sezonā es redzēju, ka daži dizaineri taisnīgi krāso vienādas krāsas, un tagad, katru reizi, kad tos valkāju, es saņemu komplimentus.

Kuru jūs sekojat Instagram iedvesmai?

Man pašlaik nav personiskā Instagram. Tomēr es skatos Vogue Runway Archives katru dienu pirms gulētiešanas, lai iedvesmotos no stila, un to, no kā būtu jāuzmanās. Tas galvenokārt liek man raudāt, ka es nebiju pieaugušais 90. gados. Svārki no Pradas, Alaïas, Kalvina Kleina un Ferre šajā laikmetā ir miruši.

Lasi arī: Kā rakstiski flirtē katrā zodiaka zīmē dzimušie? Mīlestības vēstuļu horoskops

Kas ir jūsu iecienītākie vintāžas Instagram konti?

Es mīlu Los Felizu no Spānijas ar stilīgākajiem retajiem vintāžas gabaliem. Nadai, kurai pieder veikals, ir pārsteidzošas cenas, un viņas kolekcijas ir tik labi uztvertas. Es mīlu Passport Vintage Austin par labākīem vintāžas džinsi.

Kā jūs nodrošināt, ka gabali izskatās vislabāk?

Es katru dienu savācu attēlus no Tumblr/Pinterest un stilizēju manas drēbes veidā, kas ir pieņemami. Man nav stilu – tas mainās ik pēc pāris mēnešiem, jo ​​mani garlaiko viens un tas pats izskats.

Kādas ir jūsu mīļākās pilsētas, lai iepirktu vintāžu?

Miami un Parīze vasarā. Bronksā ir arī mans mīļākais veikals.

https://www.instagram.com/p/BgUtXu9jQ0g/?utm_source=ig_embed

Šķir nākošo lapu, lai lasītu tālāk par karjeru vintāžas tirgošanā!

COMMENTS

Leave a Comment